222 Zvijač, kako zaspati

Znanstveno podprti načini, kako zaspati in nemoteno spati Luči se ugasnejo … in po dolgem, zahtevnem dnevu ni skoraj nič lepšega kot to, da se pod odejami ugnezdimo v udobni postelji ter odplujemo v deželo sanj. Toda ko bi le bilo tako enostavno, kajne? Medtem ko nekateri srečneži zaspijo precej

222 Zvijač, kako zaspati 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.70

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • 222 Zvijač, kako zaspati 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

222 Zvijač, kako zaspati 4

Opis

Znanstveno podprti načini, kako zaspati in nemoteno spati

Luči se ugasnejo … in po dolgem, zahtevnem dnevu ni skoraj nič lepšega kot to, da se pod odejami ugnezdimo v udobni postelji ter odplujemo v deželo sanj.

Toda ko bi le bilo tako enostavno, kajne?

Medtem ko nekateri srečneži zaspijo precej kmalu po tem, ko položijo glavo na vzglavnik, lahko za druge odhod v posteljo in nato nekajurna nepretrgana borba, da bi zakinkali, postaneta nočna mora. Še zlasti kadar se to ponavlja noč za nočjo.

Knjiga je polna številnih vsakodnevnih zvijač, ki jih lahko preizkusite, kot tudi nekaj čudnih in čudovitih nasvetov, zbranih na podlagi znanstvenih raziskav, iz katerih lahko črpate navdih. To, kar pomaga nekaterim, morda ne bo učinkovito za druge, zato bodite pripravljeni, da poizkusite, in eksperimentirajte!

Dodatno

222 Zvijač, kako zaspati 5Lastnosti

avtor
format 14,0 x 23,0 cm
isbn 9789612291396
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 216 strani
vezava Mehka vezava