Beremo

6 načinov kako ustvarimo več obilja

6 načinov kako ustvarimo več obilja 1

“Zaslužim si najboljše in to sprejemam zdaj”

Če ne sprejmemo misli, da si zaslužimo blagostanje, bomo bogastvo zavračali, četudi nam pade v naročje.Če se boste osredotočali na pomanjkanje in dolgove, si boste ustvarili še večje pomanjkanje in še večje dolgove.V vesolju so skrite neizčrpne zaloge. Začnite se zavedati tega.
Omejuje nas le naše lastno prepričanje v pomanjkanje in omejenost.

1. Naredite prostor za nove stvari

Izpraznite hladilnik, znebite se vseh tistih malih koščkov, zavitih v folijo. Počistite omare, znebite se stvari, ki jih, recimo, pol leta niste rabili. Če stvari niste uporabljali celo leto, naj zagotovo zapusti vaš dom. Zmeda v omarah pomeni zmedo v glavi. Ko čistite omare, si govorite: “Čistim omare v svoji glavi.” Vesolje ljubi simbolična dejanja.

2. Radi imejte svoje račune

Bistveno je, da nas preneha skrbeti denar in da se nehamo jeziti na račune.Z ljubeznijo blagoslovim vsak račun, ki pride v moj dom. Z ljubeznijo balgoslovim vsak ček, ki ga napišem in ga potem ožigosam s poljubčkom. Če plačate z jezo, denarju otežite pot nazaj k vam. Če plačate z radostjo in ljubeznijo, odprete kanal, po katerem se lahko obilje svobodno pretaka.

3. Veselite se sreče drugih

Ne preprečujet lastnega blagostanja s tem, da ste ljubosumni ali jezni na nekoga, ki ima več kot vi. Ne obosjajte načina, na katerega so se drugi odločili potrošiti svoj denar.Vsaka oseba podlega zakonu svoje lastne zavesti. Skrbite za svoje misli. Blagoslavljajte srečo drugih in vedite, da je vsega dovolj za vse.

4. Veselite se skromnih začetkov

Kadar se trudimo, da bi se naša blaginja povečala, vedno dobimo toliko, kolikor mislimo, da si zaslužimo.

5. Prepoznajte blaginjo

Začnite prepoznavati blaginjo vsepovsod. Veselite se je.Ne želimo si dobrin drugih. Želimo si lastnih dobrin. In vendar ni nič naše. Dobrine le nekaj časa uporabljamo, dokler ne gredo h komu drugemu.

Življenje je tvoje

 

6. Sprejemajte pohvale

Ogromno ljudi si želi bogastva in vendar nočejo sprejemati pohval.Pohvale so darila. Naučite se jih radostno sprejemati.Še bolje je sprejeti pohvalo in jo vrniti, tako da se darovalka počuti, kot da je ona prejela darilo. Na ta način pomagamo, da tok dobrega teče naprej.Veselite se bogastva, da ste se zmožni vsako jutro zbuditi in doživljati nov dan. Bodite veseli, da ste živi, da ste zdravi, da imate prijatelje, da ste ustvarjalni, da ste živ primer radosti življenja.

Več v knjigi Življenje je tvoje, Louise L. Hay