8 pravil ljubezni – Kako jo najti, negovati in izpustiti

Nihče nas ne nauči, kako ljubiti. Pri krmarjenju po razmerjih se pogosto zanašamo samo na predstave, ki smo jih dobili iz romantičnih filmov in popularne kulture. Do zdaj.

8 pravil ljubezni - Kako jo najti, negovati in izpustiti 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.00€.Current price is: 22.95€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • 8 pravil ljubezni - Kako jo najti, negovati in izpustiti 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

8 pravil ljubezni - Kako jo najti, negovati in izpustiti 6

Opis

Nihče nas ne nauči, kako ljubiti. Pri krmarjenju po razmerjih se pogosto zanašamo samo na predstave, ki smo jih dobili iz romantičnih filmov in popularne kulture. Do zdaj.

Namesto da bi ljubezen opisoval klišejsko ali kot eteričen koncept, nam Jay Shetty pokaže konkretne korake, kako bolje pokazati in negovati ljubezen, kako lahko s partnerjem skupaj zmagujemo ali izgubljamo, kako ljubezen sploh opredeliti in kaj se v resnici zlomi, ko se razidemo.


Pri tem opiše ves cikel partnerskega odnosa, od prvega zmenka in skupne vselitve do razhoda in novih začetkov. Pokaže nam, kako se lahko izognemo nasedanju praznim obljubam in izbiranju partnerjev, ki nas ne izpolnjujejo.

Če bomo živeli po njegovih osmih pravilih, bomo lahko ljubili sebe, partnerja in svet bolje, kot smo si mislili, da je mogoče.


Iz začetka knjige:

Večina ljubezenskih nasvetov se vrti okrog tega, kako najti pravega partnerja zase. Prepričani smo, da nas nekje čaka popolna oseba, naša sorodna duša, to prepričanje pa še krepijo aplikacije za zmenke. Če najdemo takšnega človeka, je to čudovito, vendar pa se to ne zgodi vsem in tudi tak odnos ne ostane popoln za vedno.

Ta knjiga je drugačna, ker ne govori o tem, kako najti popolnega partnerja ali zvezo, nato pa vse drugo prepustiti naključju. Rad bi vam pomagal, da zavestno zgradite odnos, namesto da bi si želeli, hrepeneli in čakali, da se pojavi že popolnoma oblikovan. Rad bi vam pomagal pri spopadanju z izzivi in nepopolnostmi, s katerimi se srečujemo na poti do ljubezni. Želim, da oblikujete odnos, ki vsak dan raste, se razvija in poglablja, namesto takšnega, ki je že »dokončan«. Ne moremo vedeti, kje in kdaj bomo našli ljubezen, lahko pa se pripravimo nanjo, in ko pride, naučeno začnemo prenašati v prakso.


»8 pravil ljubezni vas bo korak za korakom vodilo pri iskanju ljubezni, tako da se boste najprej povezali s seboj, nato z drugimi in nazadnje s svetom.«
– Jennifer Lopez

»Jay Shetty vodi bralca po zapleteni poti ljubezni – ob tem pa čudovito razkriva nepopolnosti naših odločitev in izzive, s katerimi se soočamo.«
– Esther Perel

»Odličen vodnik, kako v partnerskem odnosu najti radost in občutek izpolnitve.«
– Deepak Chopra

»Jay Shetty v tej sijajni knjigi, ki razbija mite, združuje starodavno modrost in sodobno znanost, da bi nam pokazal, kako lahko v sebi in drugih najdemo ljubezen, ki si jo vsi zaslužimo.«
– Lori Gottlieb

»Jay Shetty nam mojstrsko predaja resnico in modrost o ljubezni ter življenju.«
– Shawn Mendes


JAY SHETTY je avtor knjige Mislite kot menih, prodajne uspešnice s seznama New York Timesa, nagrajen pripovedovalec zgodb, gostitelj podkasta in nekdanji menih, ki pomaga ljudem izuriti um, da vsak dan najdejo mir in smisel. Leta 2017 ga je revija Forbes zaradi njegovega vpliva v medijih uvrstila na seznam 30 Under 30. Njegovi viralni posnetki imajo več kot 10 milijard ogledov, na družabnih omrežjih pa mu sledi več kot 50 milijonov ljudi. Leta 2019 je začel voditi podkast On Purpose, ki je danes najbolj poslušan podkast o zdravju in dobrem počutju.

Jay predava po vsem svetu; med drugim so ga gostili pri Googlu, Microsoftu, Netflixu in American Expressu. V njegovo spletno šolo se je vpisalo že več kot dva milijona ljudi, v njegovi skupnosti Genius Coaching pa več tisoč članov iz več kot sto držav vsak teden prejema nasvete o zdravju in dobrem počutju. Jay skrbi za postavljanje ciljev in ohranjanje vrednot pri podjetju Calm, z ženo Radhi pa sta ustanovila tudi podjetje Joyo Tea.

Dodatno

8 pravil ljubezni - Kako jo najti, negovati in izpustiti 7Lastnosti

avtor

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617184471

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

302 strani

vezava

Mehka vezava