Akaški zapisi – Mojstrstvo duše

Branje nudi razumno raziskovanje sveta akaš, kjer lahko nemogoče postane mogoče, saj lahko vplivamo na svoje življenje, postanemo močni kreatorji iz duše, ki posledično bolj harmonično in usklajeno deluje z ostalimi komponentami naše osebnosti (nižji jaz – ego in višji jaz, fizično telo, um). Predstavljam vam magijo »petega elementa«, ki ni element. Je AKAŠ.

Akaški zapisi – Mojstrstvo duše 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

37.00

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Akaški zapisi – Mojstrstvo duše 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Akaški zapisi – Mojstrstvo duše 6

Opis

Branje nudi razumno raziskovanje sveta akaš, kjer lahko nemogoče postane mogoče, saj lahko vplivamo na svoje življenje, postanemo močni kreatorji iz duše, ki posledično bolj harmonično in usklajeno deluje z ostalimi komponentami naše osebnosti (nižji jaz – ego in višji jaz, fizično telo, um). Predstavljam vam magijo »petega elementa«, ki ni element. Je AKAŠ.

ČE HOČEŠ POSTATI MOJSTER SVOJEGA ŽIVLJENJA, GA ŽIVI IZ DUŠE.

Če hočeš dobro spoznati svojo DUŠO, potem je AKAŠ pravi prostor zate.
Akaški zapis ali “Knjiga življenja” je že v starih civilizacijah veljal za vodnika do nebes. Sama ga doživljam in opisujem kot nekakšnega vodnika do izboljšav v konkretnem fizičnem obstoju.
Četudi smo v fizičnem telesu, je delček nas povezan z vsem, s celotnim stvarstvom – z božanskim virom. Akaški zapisi nam nudijo najboljši uvid v dušo, v njene kvalitete in njene napake.

V tej knjigi boste podrobneje spoznali svoje dušne potenciale, saj kot duša izhajate iz božanskega vira in se vanj v času med dvema inkarnacijama tudi vračate. Akaša tako vsebuje vse naše misli, ideje, čustva in izkušnje ter jih združuje v univerzalno podatkovno zbirko, ki povezuje več ravni našega obstoja. Vse namere in načrti se beležijo, zato je preko dostopa do akaških zapisov možno predvideti tudi našo prihodnost.

Kar smo tekom mnogih življenj naredili, planirali ali obljubili, je zapisano v naši knjigi akaških zapisov. Rodimo se v novo življenje, ki se odvija po »dušnem« in ne razumskem scenariju. Srečujemo se z dogodki, ljudmi, pomanjkanjem, obiljem, trpljenjem in radostjo, pri tem pa ne razumemo, v čem je smisel tega, niti ne vemo, kako bi slabe okoliščine spremenili, izboljšali ali popravili. Preko tega življenjskega učenja se bo prebudil tudi vaš um in dojeli boste tisto globoko dušno védenje, zaradi katerega v tem življenju bivate in delujete tako, kot ste načrtovali glede na svoje zmožnosti in v dogovoru z drugimi dušami še pred rojstvom v fizično življenje.

Znotraj dušnega načrta, ki se na nezavedni ravni odvija v času našega življenja, nam je dana svobodna volja odločanja. Ljudje imamo razum. Nove dobre odločitve se kot popravki zapišejo v kronologijo naše knjige življenja na eterični ravni, torej preko akaš.

Torej lahko s pomočjo akaš spreminjamo svojo usodo.
Vse tisto, kar nam ni pogodu, kar razumno odklanjamo in kar nam ne ustreza več, lahko temeljito spremenimo. Seveda se spremembe v konkretnem življenju posameznika dogajajo na metafizični in fizični ravni. Rešiti se moramo zapriseg in obljub, ter mnogih nevšečnosti, ki nas omejujejo v tem življenju. Te nas spremljajo zato, ker smo si jih izbrali v enem od prejšnjih življenj. Za izboljšave in popravke si moramo prizadevati tudi v fizični realnosti.

Tako kot zemlja, voda, zrak in ogenj je tudi akaša vidik petih elementov. In v tem se dogaja magija, ki se izraža v individualni manifestaciji posameznika.

POHVALE

Vsebino sem dojela takole:
Ves moj namen raziskovanja duhovnosti se je že pred časom strnil v ugotovitev, da je za lahkotno in hkrati izpolnjeno življenje bistveno, da razumem govorico svoje duše. Učenju sem se predala, kot da bi vpijala pravila tujega jezika, začenši z abecedo, potem pa naprej, vse do zapletenih stavčnih formulacij, ki so kulminacija procesa, sčasoma pa postanejo tudi stalnica.
Že prejšnja izčrpna dela Aleksandre Winkler Drole so me malce zamajala v mojem prepričanju in delovanju, njeni Akaški zapisi – Mojstrstvo duše pa so mi kot profesorju Baltazarju prižgali žarnico nad glavo: zakaj bi zapletala, če pa je govorica duše v svoji dobronamernosti vendarle tako zelo preprosta? Ko se osvoji struktura, ki jo Aleksandra razloži na karseda razumljiv in logičen način, je treba samo še napeti ušesa, da prepoznamo zvoke, izostriti oči, da zaznamo nianse, in odpreti srce, da lahko sprejme toploto.
Hvala, draga Aleksandra, za čudovito delo. Srčno upam, da z njim dosežeš čim več ljudi in jim razširiš obzorja.
Vse lepo ti želim, Sonči Nered, novinarka in urednica
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Mnogi bi radi po svojih najboljših močeh prispevali k dobrobiti tega stvarstva in s svojimi kvalitetami obogatili sebe in druge ljudi, predvsem družinske člane in prijatelje. Seveda, saj smo tukaj na Zemlji zato, da kreiramo, ustvarjamo in delujemo. Toda kljub temu, da smo prebrali veliko knjig in obiskali cel kup tečajev, se še vedno sprašujemo: »Kdo sem jaz in kako lahko najbolje manifestiram?
Neštete knjige in duhovni učitelji nas učijo bolje živeti, mnogi nam ponujajo lastne sisteme, ki so jim prinesli dobre rezultate, toda v tem primeru gre za učenje po določenem sistemu in skozi vpogled drugega, kar pa ni zmeraj dobro in sprejemljivo za vse. Delovanje, ki nekomu prinese obilje, lahko drugega porine na prag revščine in obratno.
Edinstvenost v programu Ključ do duše, čigar učbenik je tudi ta knjiga, temelji na spoznavanju sebe in saniranju naših pomanjkljivosti oziroma napak s pomočjo vstopa v našo dušno zgodbo preko akaških zapisov, ki jo lahko vsakdo sam popravi, dodela in dopolni. Posledično živimo na mnogo pristnejši način, bolj iz svoje duše, resničneje in bolj harmonično, s tem pa manifestiramo več obilja na vseh ravneh in v vseh pomenih.
Amanda Fabbro – novinarka in učenka OnLine programa Ključ do duše

 

ALEKSANDRA WINKLER DROLE je zdravilka za dušo in telo, karmična diagnostičarka, učiteljica akaških zapisov, regresoterapevtka, zdravilna maserka ter avtorica mnogih člankov v slovenskem in italijanskem tisku.
Aleksandra je v prvi vrsti družinski človek, mama treh čudovitih otrok. Z veliko vnemo po izboljšanju življenja (usode in karme) svojih najbližjih je odkrivala in še odkriva prastaro znanje, ki sega v davno preteklost (najdeni zapisi). Znano je že iz časov zlate dobe Atlantide.
Njeno znanje v tej knjigi temelji predvsem na modrosti Vzhoda in svetih spisih – Vedah s področja sanskrta Indije in Tibeta, katere raziskuje in poučuje že od leta 1997.

Dodatno

Akaški zapisi – Mojstrstvo duše 7Lastnosti

avtor
format 16,5 x 26,0 cm
isbn 978-961-96056-0-8
leto-izida 2022
proizvajalec
st-strani 317 strani
vezava Mehka vezava