ANASTA, Zbirka Zveneče cedre Rusije

V X. knjigi iz zbirke Zveneče cedre Rusije nas avtor pritegne s srečanjem in pogovori z Anastasijo in obema otrokoma. Kako se soočiti s težavami v današnjem svetu in si upati poiskati rešitve, je predstavljeno na tako razumljiv način, da v ljudeh vzplamti upanje in želja po spremembi. Knjiga nam

ANASTA, Zbirka Zveneče cedre Rusije 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 25.90€.Current price is: 23.31€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • ANASTA, Zbirka Zveneče cedre Rusije 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

ANASTA, Zbirka Zveneče cedre Rusije 4

Opis

V X. knjigi iz zbirke Zveneče cedre Rusije nas avtor pritegne s srečanjem in pogovori z Anastasijo in obema otrokoma. Kako se soočiti s težavami v današnjem svetu in si upati poiskati rešitve, je predstavljeno na tako razumljiv način, da v ljudeh vzplamti upanje in želja po spremembi. Knjiga nam ogreje srce in vzbudi radostna čustva do življenja.

Iz predgovora: V tej knjigi boste spoznali deklico Anasto, ki je pred mnogimi tisočletji ustavila ledenik. To veliko dejanje majhnega otroka nosi mnoga pomembna sporočila, zelo aktualna za naš planet, na katerem strmo naraščajoče število ljudi vse bolj in bolj izžema naravne vire ter degradira naše življenjsko okolje. Ni skrivnost, da sedanja klimatska sprememba ni prva v zgodovini. Ljudje so že večkrat preživeli obdobja znižane ali povišane temperature. Včasih so se le vdali v usodo in potrpeli, včasih pa so se drznili spremembam odločno postaviti po robu. Pri iskanju rešitev smo se navajeni ozirati k tehniki in znanosti. Čarobnost Anastinega dejanja je v preprostosti in neposrednosti: človeku je dano najmočnejše orodje v vesolju – misel. Če jo preda tehnokratskim silam, si odvzame vso moč.
Da pa povrne misli izvorno moč, jo mora postaviti v čim bolj popolno naravno življenjsko okolje. Za to se je treba odločno obrniti in stopiti v drugačno smer kot večina.

Še pojasnilo glede IX. knjige iz zbirke: Avtor Vladimir Megre sporoča: “Naj vas spomnim, da deveto
knjigo z živimi črkami na živi zemlji pišejo ljudje, ustanovitelji rodovnih posestev …”

Dodatno

ANASTA, Zbirka Zveneče cedre Rusije 5Lastnosti

Teža 0.34 kg
avtor

leto-izida

2011

format

12,5 x 20,0 cm

st-strani

248 strani

vezava

Trda vezava

isbn

9789619264355

proizvajalec