Angelski tarot komplet: Karte + Velika knjiga o tarotu

Komplet vsebuje priročnik Velika knjiga o Angelskem tarotu, ter karte Angelski tarot. ANGELSKI TAROT: Pozitivne, ljubeče in nežne karte Angelski tarot. Tarot je že dolgo cenjen, ker nudi podrobne in točne napovedi. Doreen Virtue in Radley Valentine sta oblikovala prvi komplet tarot kart, ki je popolnoma varen ter vreden zaupanja.

Angelski tarot komplet: Karte + Velika knjiga o tarotu 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 49.80€.Current price is: 35.90€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Angelski tarot komplet: Karte + Velika knjiga o tarotu 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Angelski tarot komplet: Karte + Velika knjiga o tarotu 3

Opis

Komplet vsebuje priročnik Velika knjiga o Angelskem tarotu, ter karte Angelski tarot.

ANGELSKI TAROT:
Pozitivne, ljubeče in nežne karte Angelski tarot. Tarot je že dolgo cenjen, ker nudi podrobne in točne napovedi.
Doreen Virtue in Radley Valentine sta oblikovala prvi komplet tarot kart, ki je popolnoma varen ter vreden zaupanja. Besede na kartah in tudi ilustracije Steva A. Robertsa so pozitivne, pri tem pa ohranjajo čarobni učinek tardicionalnega tarota.
Ta vodnik vas bo korak za korakom popeljal skozi navodila za točno branje kart za vas ali za druge. Opisuje splošni pomen vsake karte in pomaga s posebnimi podrobnimi navodili, ki nudijo več jasnosti in vam pomagajo uporabljati intuicijo. VEČ O KARTAH: TUKAJ

VELIKA KNJIGA O ANGELSKEM TAROTU:
Vse o simbolih, postavitvah in natančnem branju

Pred nami je izjemen vodnik po skrivnostni umetnosti tarota. V Veliki knjigi o Angelskem tarotu avtorja uspešnic Doreen Virtue in Radleigh Valentine poglabljata vsebino njunega inovativnega kompleta kart Angelski tarot.
Doreen in Radleigh sta s kart »odstranila« strah, zaskrbljenost in skrivnostnost ter tako svetu predstavila osvežen jezik božanskega, ne da bi okrnila osupljivo natančnost in podrobne informacije, po katerih slovi tarot.
V tej izjemni knjigi lahko podrobno spremljate sanjačevo potovanje skozi veliko arkano, v celoti pa je pojasnjena tudi čarobna simbolika, značilna za tarot. Dojeli boste pomen vsakega seta male arkane za vsakodnevno življenje, poleg tega boste podrobno spoznali dvorne karte – zazdelo se vam bo, da so podobe na njih resnični ljudje.
Doreen in Radleigh ponujata izjemne odgovore na vaša vprašanja, ki se porajajo pri različnih postavitvah, ob tem pa razkrivata, kako oblikovati svoje lastne postavitve. VEČ O KNJIGI: TUKAJ

Dodatno

Angelski tarot komplet: Karte + Velika knjiga o tarotu 4Lastnosti

avtor