Astralno potovanje za začetnike

Razumevanje in doživljanje izven telesnih izkušenj – To, kar ste v spanju počeli že tisočkrat, lahko s pomočjo tega priročnega vodnika postane popolnoma zavestna izkušnja. Kmalu se boste naučili zapustiti svoje telo ter samozavestno in varno raziskovati astralno sfero.

Astralno potovanje za začetnike 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.90

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Astralno potovanje za začetnike 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Astralno potovanje za začetnike 6

Opis

Razumevanje in doživljanje izven telesnih izkušenj

To, kar ste v spanju počeli že tisočkrat, lahko s pomočjo tega priročnega vodnika postane popolnoma zavestna izkušnja. Kmalu se boste naučili zapustiti svoje telo ter samozavestno in varno raziskovati astralno sfero.

Knjiga obravnava temeljne koncepte, kot so sprostitev, meditacija in vizualizacija, ter ponuja praktične vaje, ki bralcem pomagajo izpopolniti njihove psihične in intuitivne sposobnosti. Prav tako se poglobi v zgodovino in kulturni pomen astralnega potovanja ter tako zagotovi bogat kontekst te prakse. Webster vpleta anekdote, študije primerov in osebna spoznanja ter tako ustvari zanimivo pripoved, ki bralce navdihuje in spodbuja, da se sami podajo na astralne pustolovščine. Knjiga obravnava pogoste izzive in napačne predstave o astralnem potovanju ter bralcem omogoča, da premagajo ovire in poglobijo svoje razumevanje te starodavne in skrivnostne umetnosti. Ne glede na to, ali ste radoveden začetnik ali izkušen praktikant, ki želi izpopolniti svoje znanje, je knjiga Astralno potovanje za začetnike dragocen vir, ki bralce usmerja k raziskovanju višjih stanj zavesti in širjenju duhovnih obzorij.


Doseganje prve izkušnje astralnega potovanja je vedno najtežje – in enaka tehnika ne bo delovala za vsakogar. Zato so tehnike v tej knjigi skrbno stopnjevane, da bi korak za korakom opravili dejansko izventelesno izkušnjo. In s petnajstimi preizkušenimi tehnikami, med katerimi lahko izbirate, boste zagotovo v hipu začeli astralno potovati. Ko se boste naučili zapustiti svoje telo, bo svoboda, ki jo boste odkrili, spremenila vaše življenje.

Avtor se v svojem delu dotakne tudi starega Egipta, kjer je bil pojem duše večplasten in sestavljen iz več sestavin, med katerimi je bila tudi ‘ka’. Ka je veljala za vitalno esenco, ki je bila pogosto prikazana kot dvojnik posameznika. Poleg tega je bil z dušo povezan tudi ‘ba’, ki je bil pogosto upodobljen kot ptica. Nekateri raziskovalci domnevajo, da Egipčanska knjiga mrtvih, zbirka urokov in obredov, ki naj bi pokojnika vodili skozi posmrtno življenje, morda vsebuje elemente, povezane z astralnim potovanjem. Piramidna besedila, ki so med najstarejšimi verskimi besedili v starem Egiptu, prav tako poudarjajo duhovno potovanje, ki presega fizično telo.

Pojem astralnega potovanja ali duhovnega potovanja pa je povezan tudi z različnimi starodavnimi tradicijami, vključno z druidstvom. Druidi so bili starodavni duhovniki, učenjaki in duhovni voditelji keltskega ljudstva, njihove prakse pa so bile pogosto zavite v tančico skrivnosti. Čeprav so posebne podrobnosti o druidskih praksah omejene zaradi pomanjkanja pisnih zapisov samih druidov, nekatere sodobne razlage in zgodovinski viri kažejo na povezavo z duhovnim raziskovanjem.


Teozofsko društvo (Theosophical Society), ki ga je ustanovila madame Blavatsky, konec 19. stoletja, je imelo ključno vlogo pri popularizaciji ezoteričnih idej. Učenje društva je vključevalo koncepte, povezane z astralnim potovanjem, reinkarnacijo in duhovnim razvojem. Gibanje Nova misel, ki se je pojavilo konec 19. in v začetku 20. stoletja, pa je poudarjalo moč uma, duhovno zdravljenje in raziskovanje višje zavesti. Te ideje so se pogosto križale s konceptom astralnega potovanja. 20. stoletje je zaznamovalo vse večje zanimanje za osebni razvoj in preobrazbo. Astralno potovanje je bilo pogosto predstavljeno kot orodje za samospoznavanje, razširjeno zavest in duhovno rast.

Astralno potovanje – odkrijte svobodo, da lahko greste kamorkoli in počnete karkoli.

Dodatno

Astralno potovanje za začetnike 7Lastnosti

avtor

Richard Webster

format

14 , 5 x 21 , 0 cm

isbn

9789617079449

leto-izida

2024

proizvajalec

Založba AUM

st-strani

250 strani

vezava

Mehka vezava