Atlantidski prstan

Atlantidski prstan Varuje pred nesrečami in prekletstvi. Prinaša pozitivno energijo. Ščiti pred boleznimi in škodljivimi sevanji. Krepi telepatske sposobnosti in moč predvidevanja. Varuje pred negativnimi tujimi vplivi in škodoželjnostjo.

Atlantidski prstan 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 59.99€.Current price is: 45.00€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Atlantidski prstan 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Atlantidski prstan 4

Opis

Atlantidski prstan varuje pred nesrečami in prekletstvi. Prinaša pozitivno energijo. Ščiti pred boleznimi in škodljivimi sevanji. Krepi telepatske sposobnosti in moč predvidevanja. Varuje pred negativnimi tujimi vplivi in škodoželjnostjo.

Trenutno so na voljo sledeče velikosti: 17 mm, 18 mm, 19 mm, 20mm fi

Material: SREBRO
Širina prstana: 5,5 mm

ZGODOVINA: Več kot tri tisoč let pred dinastijo faraona Seta so Egipt obiskali svečeniki iz Atlantide. Slutili so skorajšnji konec Atlantide, zato so vse svoje skrivnosti in znanje prenesli na velikega svečenika Yua.
Po več kot 5000 letih je arheolog Howard Carter našel njegov grob povsem nedotaknjen, svečenikovo truplo pa je bilo tako popolno ohranjeno, da je bila to prava senzacija. Arheolog je na svečenikovem prstu našel posebno oblikovan prstan in se poslej od svoje najdbe ni več ločil. Kmalu je spoznal tudi njegovo skrivnostno moč. Ta isti arheolog je kasneje s svojimi sodelavci odkril tudi Tutankamonovo grobnico. Po odkritju je kar osemnajst njegovih sodelavcev na zelo skrivnosten način pomrlo. O prekletstvu te grobnice je bilo napisanih že mnogo razprav, neizpodbitno pa je dejstvo, da je edino Carter preživel, čeprav je bil prav on vodja izkopavanj. Varoval ga je prstan!

Lastnosti prstana sta raziskovala Andre de Belizal in Morel Depardieu in odkrila, da skriva izjemne moči. Ugotovila sta, da šest piramid, dva trikotnika in tri brazde tvorijo posebno močno kombinacijo, ki se imenuje ATLANTA. Ta vibrira s tako močnimi energijami, kakršnih ne premore nobena drugo ezoterično telo. Pri tem ne gre za kak talisman, ampak za dejansko odkritje fantastičnih funkcij mikrovalovanja.
Prstan je strogo oseben predmet, zato je lahko na njem zraven znakov čistine vgravirano edino ime lastnika!

DELOVANJE: Zaščita, pomoč pri zdravljenju in moč predvidevanja dogodkov
NOŠENJE PRSTANA: Učinek prstana je odvisen od tega na kateri roki ga nosimo. Na levi roki nas ščiti in pomaga pri pridobivanju do dobrin, na desni pa ga nosimo kadar rešujemo probleme sebi in drugim. Tudi posamezni prsti imajo funkcije:

PALEC dobro vpliva na dihalne organe,
KAZALEC na kosti,
SREDINEC na živčni sistem in vitalnost,
PRSTANEC na srce, možgane, genitalije, prebavila,
MEZINEC pa na krvni obtok.

Kadar nosimo prstan, lahko predvidimo dogodke, ki se bodo zgodili v prihodnosti.
Izboljšajo se nam tudi telepatske sposobnosti – na tak način so med seboj komunicirali egipčanski svečeniki.
Prstan nosite kolikor je le mogoče redno, obvezno pa ju imejte vsaj ob pomembnih dogodkih, na sestankih, pri urejanju osebnih in službenih zadev, itd. Obvezno na potovanjih!

ČIŠČENJE: vsaj enkrat mesečno ga moramo očistiti negativnih energij, ki se jih med delovanjem navzame. Najbolje ga očistimo, če ga za 60 minut nataknemo oz. položimo na kristal kamene strele. V primeru, da tega kristala nimamo, pa ga za nekaj minut spiramo pod tekočo vodo, vizualiziramo in ga nato nekaj ur izpostavimo soncu.
Nikoli ga ne smemo posoditi, ker se prepoji z osebnimi vibracijami človeka, ki ga nosi in bi jih lahko tudi oddajal!
Na začetku prstan večkrat potemni, saj nekaj časa traja, da ujame naše frekvence in se na nas uglasi. Takrat ga lahko očistimo s sredstvi za čiščenje nakita, kar pa ne vpliva na njegove ezoterične lastnosti.

Kadar prepreči kakšno nesrečo ali bolezen, takrat potemni, lahko se deformira ali pa celo prelomi. To je znak, da je odslužil, zato ga v tem primeru zakopljemo v zemljo.

Dodatno

Atlantidski prstan 5Lastnosti

Velikost fi

16 mm

,

17 mm

,

18 mm

,

19 mm

,

20 mm