Blagoslovi starega očeta

Blagoslovi starega očeta 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.00€.Current price is: 25.65€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Blagoslovi starega očeta 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Blagoslovi starega očeta 6

Opis

Zgodbe o moči, zavetju in pripadanju

Kratke, tople in presunljive zgodbe zbujajo iz vsakodnevne rutine, odpirajo oči in srce za lepoto življenja ter spodbujajo gibanje za celostno zdravje telesa in uma.

IZ KNJIGE

Vsak pravi učitelj je le usmerjen prst. Mogoče bomo na koncu spoznali več, če ne bomo sledili svojim učiteljem, marveč tistemu, čemur sledijo oni. Od dobrega učitelja se lahko naučimo skrivnosti poslušanja, ne pa skrivnosti življenja. Poslušati bomo morali sami.
****
Po vsaki veliki izgubi moramo znova izbrati življenje. Da bi se zmogli odločiti zanj, moramo žalovati. Bolečina, ki je ne izžalujemo, obstoji med nami in življenjem.
****
Nekateri iščejo modrost z osredotočeno namero ali tehniko, meditirajo ali vadijo jogo ali tai či. Predajajo se tišini, mantrajo, se postijo ali molijo. Toda nič od tega vas ne bo naredilo modre. Vse tehnike in namere vam sicer lahko pomagajo bolje prisluhniti nečemu v sebi in onstran sebe, modrost pa zahteva, da življenje izkusite.
****
Življenje večine med nami je veliko pomembnejše, kot se zavedamo. Odkritje smisla največkrat pomeni, da na novo vidimo znane stvari, in ne da se jih drugače lotevamo.

O AVTORJU
RACHEL NAOMI REMEN je profesorica medicine in ustanoviteljica ter direktorica Inštituta za študij zdravja in bolezni, desetletnega izobraževalnega programa za zdravnike. Predava na medicinskih fakultetah in bolnišnicah po vsej Ameriki in je ena prvih pionirk gibanja za celostno zdravje uma in telesa. Poleg tega je izjemna pripovedovalka zgodb in odlična opazovalka življenja.

Dodatno

Blagoslovi starega očeta 7Lastnosti

avtor

format

14,4 x 17,0 cm

isbn

9789616943864

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

356 strani

vezava

Mehka vezava