Bodite koristni – Sedem pravil za življenje

Spoznajte sedem pravil za življenje, ki jih morate upoštevati, če želite uresničiti svoje življenjsko poslanstvo. Strnjena v knjigi Arnolda Schwarzeneggerja ponujajo vpogled v njegovo izjemno življenje, polno dosežkov in pogumnega nadgrajevanja samega sebe.

Bodite koristni - Sedem pravil za življenje 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

28.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Bodite koristni - Sedem pravil za življenje 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Bodite koristni - Sedem pravil za življenje 6

Opis

Spoznajte sedem pravil za življenje, ki jih morate upoštevati, če želite uresničiti svoje življenjsko poslanstvo. Strnjena v knjigi Arnolda Schwarzeneggerja ponujajo vpogled v njegovo izjemno življenje, polno dosežkov in pogumnega nadgrajevanja samega sebe.


Arnolda Schwarzeneggerja poznamo kot najboljšega bodibilderja vseh časov. Kot najbolje plačanega filmskega igralca. Pa tudi kot guvernerja Kalifornije, torej vodjo šeste največje ekonomije na svetu. Morda zveni kot šala, da je vse to zmogla doseči ena oseba, vendar je res.

To je Arnold Schwarzenegger. In to, kar je dosegel, se ni zgodilo po naključju.

Arnoldov vrtoglavi uspeh je bil del procesa. Bil je posledica jasne vizije, velikopoteznega razmišljanja, trdega dela, neposrednega sporazumevanja z drugimi, odločnega reševanja izzivov, iskrene radovednosti in predane pomoči drugim. Pri vsem tem pa ga je vodilo zlasti pravilo, ki mu ga je predal oče: bodi koristen. Ta nasvet ga je spremljal na vsakem koraku, ko je stopal v nove svetove in osvajal drugega za drugim.


Knjiga Bodite koristni je napisana v Arnoldovem edinstvenem, neposrednem in prepričljivem slogu, ki popelje bralce na napeto popotovanje po njegovem globoko osmišljenem življenju.

Pokaže nam uporabna orodja za uresničevanje prihodnosti, ki nas bo izpolnila, pa naj bo kakršnakoli že. Svoja spoznanja je obogatil z zanimivimi osebnimi zgodbami, ki pripovedujejo tako o njegovih uspehih kot neuspehih. Za nekatere smo že slišali, drugi pa so prvič predstavljeni v tej knjigi.


Na svetu je veliko ljudi, ki ne znajo izstopiti iz začaranega kroga samopomilovanja in poiskati svoje poslanstvo. Arnold je že v mladosti skoval mentalna orodja, s katerimi je zgradil lestev ter se po njej povzpel nad revščino in ozkosrčnost svojega rojstnega kraja na avstrijskem podeželju, od takrat pa ji samo še dodaja klin za klinom. Zdaj želi to modrost deliti z nami. Sam pravi, da nas ne bo nihče rešil – računamo lahko samo nase.

Dobra novica pa je, da ste vi vse, kar potrebujete.


»Schwarzenegger nam s svojo hudomušnostjo in širokim pogledom na svet razkriva svoja orodja za uspeh.«
– Kirkus Reviews

»Arnoldovo življenje je kot ameriške sanje, njegova knjiga pa je tesno povezana z njihovim bistvom – dar, ki si ga prejel, moraš vrniti tako, da služiš drugim in si koristen. V branju te knjige sem resnično užival.«
– Ryan Holiday


V Avstriji rojeni ARNOLD SCHWARZENEGGER je znan kot bodibilder, filmski igralec, poslovnež, človekoljub, avtor knjižnih uspešnic in politik. Bil je osemintrideseti guverner ameriške zvezne države Kalifornije.

Dodatno

Bodite koristni - Sedem pravil za življenje 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789617184921

leto-izida

2024

proizvajalec

st-strani

253 strani

vezava

Mehka vezava