Božja rešitev

N. D. Walsch nas v novi knjigi Božja rešitev na svoj znameniti »pogovorni« način, ki ga tokrat vodi z bralci knjige, povabi, da preidemo na novo raven bivanja, kjer smo popolnoma zliti z Božjim občutjem – našo ustanovno energijo, prvotno vibracijo, bistvenim bistvom in prvim virom. Ko se bomo navadili na tej ravni doživljati, kdo smo, se ne bomo več hoteli vrniti k nobeni drugi obliki bivanja. Vedeli bomo, da smo celoviti in nezmožni biti ranjeni v pravem pomenu besed.

Božja rešitev 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.00€.Current price is: 22.32€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Božja rešitev 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Božja rešitev 6

Opis

N. D. Walsch nas v novi knjigi Božja rešitev na svoj znameniti »pogovorni« način, ki ga tokrat vodi z bralci knjige, povabi, da preidemo na novo raven bivanja, kjer smo popolnoma zliti z Božjim občutjem – našo ustanovno energijo, prvotno vibracijo, bistvenim bistvom in prvim virom.

Ko se bomo navadili na tej ravni doživljati, kdo smo, se ne bomo več hoteli vrniti k nobeni drugi obliki bivanja. Vedeli bomo, da smo celoviti in nezmožni biti ranjeni v pravem pomenu besed.


Glede na turbulentne življenjske razmere, ki so v letu 2020 naš planet spremenile v prizorišče spopadov s pogubnim svetovnim virusom, pogubno rasno krivičnostjo in pogubnim gospodarskim zlomom, se povsem upravičeno lahko vprašamo:

Če dobrohotna Višja sila (Bog) obstaja, kje se zatika? Zakaj ni življenje na zemlji nič boljše?

Ali je mogoče težava v tem, da preprosto nismo ugotovili, kako sodelovati s to Višjo silo (Bogom), če ta v resnici obstaja?


Zdi se, da človeštvo kot celota ne zmore doseči soglasja, kdo in kaj Bog je, kaj hoče, kaj dela in kako to počne, saj navkljub temu, da se 85 odstotkov svetovnega prebivalstva istoveti s katero od verskih skupin, na svetu vlada prava zmešnjava.

Človeštvo se mora zdaj zediniti o najpomembnejši temi v svoji zgodovini. Če bi nam uspelo, bi bili lahko rezultati izjemni in življenje na zemlji bi bilo lahko boljše – za vedno. Cilj pa ni nedosegljiv. Lahko bi dosegli konec jeze, nasilja, nesoglasij med ljudmi in narodi, finančnih stisk, revščine, lakote in trpljenja milijonov.


Lahko bi omogočili mir, blaginjo, varnost, priložnosti in veselje ljudem po vsem svetu. Skratka, naše bi bilo lahko vse, na kar smo kdaj upali, o čemer smo kdaj sanjali in kar naj bi v resnici izkusili. To bi se lahko zgodilo tako rekoč čez noč. In to bi lahko izpeljali že, če bi sprejeli eno samo idejo.


Neale Donald Walsch je sodobni duhovni glasnik, čigar besede se še vedno globoko dotaknejo sveta. Že zgodaj se je začel zanimati za vero in je začutil globoko povezanost z duhovnostjo. Večino življenja mu je na poklicni poti šlo odlično, vendar je iskal duhovni smisel, potem pa se je lotil zdaj slavnega pogovora z Bogom.

Njegova serija Pogovori z Bogom je bila prevedena v 34 jezikov, dotaknila se je več milijonov ljudi in spodbudila je pomembne spremembe v njihovem vsakdanjem življenju.

V slovenščini so pri založbi Gnostica na voljo knjige Pogovori z Bogom 1Ko se vse spremeni, spremeni vseEdino pomembnoKaj je rekel Bog in Srečnejši od Boga.

Z njim lahko navežete stik na spletnem naslovu: www.nealedonaldwalsch.com

Dodatno

Božja rešitev 7Lastnosti

avtor
format 22,8 x 13,9 cm
isbn 9789612291495
proizvajalec
st-strani 158 strani
vezava Mehka vezava