Camino: od suženjstva do svobode

“KNJIGA ZA VSE, KI STE SI KDAJ ŽELELI ODLOŽITI TEŽKA BREMENA PRETEKLOSTI.” Ta knjiga se je pisala 13 let. Oziroma 24 let. Le spisana je bila na in po Caminu. Na poti, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode, suženjstva kot posledice travme iz otroštva,

Camino: od suženjstva do svobode 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 25.00€.Current price is: 24.00€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Camino: od suženjstva do svobode 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Camino: od suženjstva do svobode 6

Opis

“KNJIGA ZA VSE, KI STE SI KDAJ ŽELELI ODLOŽITI TEŽKA BREMENA PRETEKLOSTI.”

Ta knjiga se je pisala 13 let. Oziroma 24 let. Le spisana je bila na in po Caminu. Na poti, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode, suženjstva kot posledice travme iz otroštva, s katerimi posledicami sem se borila vse do sedaj. Pripravljena sem bila iti na konec sveta, da se rešim teh okov, ki so postajali vse težji in težji in pod katerimi bremeni sem klecala spet in spet. In prav to sem storila. Šla na konec sveta (Fisterra) iskati preprosto – lahkotnost in svobodo!

Camino je narava, katere del postaneš. Camino je čas, ki ga imaš, da spoznaš sebe. Camino so ljudje, ki jih srečaš, kjer te vsakdo na svojstven način obogati. Camino je pristnost – narave, življenja, odnosov. Camino je odločitev, da boš v življenju nekaj spremenil. In Camino je še nekaj, kar ni moč opisati, ampak lahko le doživiš.

Dodatno

Camino: od suženjstva do svobode 7Lastnosti

avtor
format 14,5 x 21,0 cm
isbn 9789619384633
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 324 strani
vezava Trda vezava