Čarovnija okusov – Kuhajmo brez glutena, jajc in laktoze

Pred dvemi leti je avtoričino družino presenetila žalostna novica, ko so dobili diagnozo, da imata obe hčerkici celiakijo in alergijo na jajca. Kar nekaj mesecev je družina potrebovala, da je bolezen sprejela kot del življenja. Vsakodnevni boji v kuhinji so bili resnično utrujajoči. Katerikoli recept je avtorica preizkusila, se je

Čarovnija okusov - Kuhajmo brez glutena, jajc in laktoze 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.50

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Čarovnija okusov - Kuhajmo brez glutena, jajc in laktoze 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Čarovnija okusov - Kuhajmo brez glutena, jajc in laktoze 3

Opis

Pred dvemi leti je avtoričino družino presenetila žalostna novica, ko so dobili diagnozo, da imata obe hčerkici celiakijo in alergijo na jajca. Kar nekaj mesecev je družina potrebovala, da je bolezen sprejela kot del življenja.
Vsakodnevni boji v kuhinji so bili resnično utrujajoči. Katerikoli recept je avtorica preizkusila, se je izjalovil in v nobeni knjigarni ni zasledila knjige receptov brez glutena, laktoze in jajc. Vsi ti žalostni, stresni in naporni trenutki so jo privedli do tega, da je svoje življenje posvetila iskanju, predelavi in izumljanju novih receptov. Ljudem s celiakijo in alergijami na laktozo in jajca želi olajšati in prikrajšati marsikatero razočaranje in čas, ki se pojavi ob pripravi obrokov.

Knjiga vsebuje preproste recepte, ki vam bodo omogočili pripraviti zajtrk, kosilo ali posladke tako, da skoraj ne boste opazili razlike med glutensko in brezglutensko hrano.

Dodatno

Čarovnija okusov - Kuhajmo brez glutena, jajc in laktoze 4Lastnosti

Teža 0.40 kg
leto-izida

2013

format

21,0 x 20,0 cm

st-strani

171 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

3830055014465

proizvajalec

avtor