Dao spolnosti – Knjiga brezmejne modrosti

Spolnost je del življenja. Podarja mu lepoto in užitek. Postati mora vir sreče, ki pomeni zdravljenje, veselje in dolgoživosti. Daosti so ustvarili popoln sistem metod in tehnik, poimenovan dao spolnosti. Njihov namen je bil samozdravljenje povzdigniti na najvišjo raven, da bi celotno telo napolnili z energijo in premagali čas. Dr.

Dao spolnosti - Knjiga brezmejne modrosti 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.70€.Current price is: 20.61€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Dao spolnosti - Knjiga brezmejne modrosti 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Dao spolnosti - Knjiga brezmejne modrosti 4

Opis

Spolnost je del življenja. Podarja mu lepoto in užitek. Postati mora vir sreče, ki pomeni zdravljenje, veselje in dolgoživosti. Daosti so ustvarili popoln sistem metod in tehnik, poimenovan dao spolnosti. Njihov namen je bil samozdravljenje povzdigniti na najvišjo raven, da bi celotno telo napolnili z energijo in premagali čas.

Dr. Stephen T. Chang že več desetletij s svojimi raziskavami in predavanji poskuša razbliniti skrivnostnost, ki ovija daoistično spolno modrost. V knjigi Dao spolnosti jasno in natančno opisuje neverjetne metode za zdravljenje, popolno zadovoljitev, naravno in varno načrtovanje rojstev, preprečevanje spolnih bolezni idr.

Razkriva skrivno znanje in izjemne tehnike, kot so točka za milijon dolarjev, niz devetih sunkov, devet ravni ženskega orgazma, superiorni orgazem, vaje za zdravljenje in pomlajevanje, zdravilni položaji za moške in ženske, vaje za spolno moč in drugi ključi do višjih ravni spolnosti, ki bodo bralcu ali bralki koristili do konca življenja.

Spolnost je kakor dah življenja nujna za nadaljevanje človeškega rodu. Kot naravno sredstvo do blaženosti je nujna za mentalno dobro človeštva.

V knjigi Dao spolnosti boste spoznali, da je nujna tudi za duhovni dvig človeštva.

Dodatno

Dao spolnosti - Knjiga brezmejne modrosti 5Lastnosti

leto-izida

2015

format

14,3 x 22,0 cm

st-strani

213 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616950312

proizvajalec

avtor