Dihaj kot medved

30 trenutkov čuječnosti za otroke – da bodo kjerkoli in kadarkoli umirjeni in zbrani.

Dihaj kot medved 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.00€.Current price is: 17.85€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Dihaj kot medved 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Dihaj kot medved 6

Opis

30 trenutkov čuječnosti za otroke – da bodo kjerkoli in kadarkoli umirjeni in zbrani.

Dihaj kot medved je čudovito ilustrirana zbirka vaj za čuječnost, s pomočjo katere se otroci naučijo, kako obvladovati svoje telo in dih ter uravnavati čustva.


Najboljše od vsega pa je, da je mogoče teh trideset preprostih, kratkih dihalnih vaj in gibov izvajati kadarkoli in kjerkoli: v avtu ali trgovini, med težko domačo nalogo ali celo v šolski klopi.


Knjiga je razdeljena na pet delov (Bodi umirjen, Osredotoči se, Predstavljaj si, Naj energija steče in Sprosti se), vsakega od njih pa sestavljajo teme, opisane na dveh straneh. Vsaka tema vsebuje eno ali dve vaji, ki spodbujajo redno vadenje čuječnosti. Večina se nanaša na divje živali in naravo, zato bodo majhne otroke gotovo pritegnile.


Ker razvijajo domišljijo, jih s tem spodbujajo tudi k prisotnosti v sedanjem trenutku; značilni vaji sta na primer ‘Predstavljaj si, da si oblak na nebu’ ali ‘Predstavljaj si, da si zaspan lev, ki se zjutraj prebuja’.


Besedilo z navodili je dovolj preprosto, da lahko otroci, ki znajo brati, vaje delajo samostojno, čeprav so verjetno najučinkovitejše, kadar jih nekdo bere naglas. Vsako vajo spremljajo očarljive ilustracije lisic, slonov, čudovitih oblakov in seveda medvedov. Ta prijazna knjiga bo zagotovo všeč vzgojiteljem in skrbnikom, ki iščejo dostopen in otrokom prijazen uvod v čuječnost.


Kira Willey, avtorica knjige Dihaj kot medved in serije Mindfulness Moments for Kids, ustvarja glasbo za otroke, je strokovnjakinja za otroško jogo in avtorica šolskih programov Rockin’ Yoga, ki je za svoje delo dobila več nagrad.

Anni Betts je poklicna ilustratorka, ki ustvarja živahne, vesele podobe za knjige, revije, oglase, voščilnice in še kaj. Kadar ne ilustrira, raziskuje zgodovinske znamenitosti in naravne lepote Velike Britanije in Evrope, peče sladice, hodi na dolge sprehode in šiva pisana oblačila.

Dodatno

Dihaj kot medved 7Lastnosti

avtor

format

19,4 x 23,3 cm

isbn

9789617129199

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

84 strani

vezava

Trda vezava