Doživetja akaše

Znanost in polje kozmičnega spomina. Ta knjiga, v kateri dvajset vodilnih osebnosti s področij kulture in znanosti (med njimi Alex Grey, Stanislav Grof, Stanley Krippner, Svami Kriyananda, Edgar Mitchell) iz prve roke poroča o svojih doživetjih, povezanih s poljem akaše, predstavi pomembne dokaze o resničnosti nesnovnega stika, ki ga imajo človeška bitja med seboj in s kozmosom, ter nazorno prikaže, da naraščajoče število in intenzivnost doživetij te vrste dokazujeta močno napredovanje duhovnega preporoda.

Doživetja akaše 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Doživetja akaše 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Doživetja akaše 6

Opis

Znanost in polje kozmičnega spomina

Ta knjiga, v kateri dvajset vodilnih osebnosti s področij kulture in znanosti (med njimi Alex Grey, Stanislav Grof, Stanley Krippner, Svami Kriyananda, Edgar Mitchell) iz prve roke poroča o svojih doživetjih, povezanih s poljem akaše, predstavi pomembne dokaze o resničnosti nesnovnega stika, ki ga imajo človeška bitja med seboj in s kozmosom, ter nazorno prikaže, da naraščajoče število in intenzivnost doživetij te vrste dokazujeta močno napredovanje duhovnega preporoda.

Védenje oziroma občutenje, da smo vsi povezani med seboj in s kozmosom, ni nekaj novega, temveč je staro toliko kot človeštvo. Pripadniki tradicionalnih domorodskih skupnosti so se v polnosti zavedali nematerialnih povezav in jih vključevali v svoje vsakodnevno življenje. Sodobna civilizacija pa se še naprej otepa teh neotipljivih povezav in celo zanika njihov obstoj. Kot resnično pojmuje samo tisto, kar je fizično izraženo oziroma »znanstveno« dokazano. Posledično je naša prevladujoča kultura duhovno osiromašena – in svet, v katerem zdaj živimo, je odčaran.

PRELISTAJ KNJIGO >>

Prvi del knjige vsebuje poročila dvajsetih strokovnjakov s področij, kot so psi­hiatrija, fizika, filozofija, antropologija, naravno zdravljenje, obsmrtna doživetja in duhovnost, o njihovem osebnem doživetju akaše. Njihove izkušnje s poljem akaše so do zdaj že potrjene in podprte z dokazi vrhunske znanosti o obstoju polja kozmičnega spomina, ki vsebuje vse informacije iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Drugi del obsega napotke, kako produktivno uporabiti doživetje akaše v vsakdanjem življenju. Poročila nam govorijo, da doživetja akaše utegnejo odpreti povsem nove poglede v izobraževanju in poslovanju. Krepijo zdravje in povečujejo učinek zdravljenja, poleg tega so vir navdiha za slikarje, skladatelje in nasploh za vse ustvarjalne posameznike.

V tretjem delu izkušnje akaše postanejo predmet sistematičnega in natančnega znanstvenega raziskovanja. Različna doživetja akaše obsegajo številne oblike parapsiholoških pojavov, obsmrtna in zunajtelesna doživetja, komuniciranje z umrlimi in doživljanje svojih prejšnjih življenj. Med orodji za raziskovanje teh doživetij so inovativne metode psihoterapije in eksperimentalne parapsihologije, kot tudi klinično opazovanje ter statistična analiza. Ti pristopi odpirajo nova področja, kajti večine doživetij akaše ni mogoče pojasniti s koncepti in metodami običajne znanosti, saj se ne ujemajo z njeno materialistično in redukcionistično paradigmo.

V četrtem delu pa sledi splošni pregled in ocena fenomena akaše. Pisci, ki so sami doživeli akašo, vedo, da gre za resnično doživetje z zaznavnim zdravilnim učinkom in učinki, ki človeku spremenijo življenje. Svoje življenje so posvetili raziskovanju najboljše možne uporabe teh doživetij za njihovo lastno dobrobit in za dobrobit vseh ljudi, ki sestavljamo človeško skupnost.

»Menim, da je knjiga še posebej koristna za vse tiste, ki se kot psihologi, psihoterapevti, psihiatri, bioterapevti in vsi drugi terapevti ukvarjajo s tem, kako izboljšati zdravje, odnose in boljše počutje ljudi.« Marjan Ogorevc, bioterapevt

ERVIN LASZLO, vodilni teoretik sistemov, je bil dvakrat nominiran za Nobelovo nagrado za mir. Je urednik mednarodne periodične publikacije World Futures: The Journal of General Evolution in rektor novoustanovljene univerze GlobalShift. Je tudi ustanovitelj in predsednik mednarodnih možganskih trustov Club of Budapest ter General Evolution Research Group. Je avtor, soavtor ali urednik več kot sto knjig, prevedenih v štiriindvajset jezikov. Živi v Italiji.

Dodatno

Doživetja akaše 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0 cm
isbn 9789617129403
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 353 strani
vezava Mehka vezava