Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom

Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela zgolj peščica človeških bitij. Vse do zdaj. Zdaj je videti, da vsakdo in vsi hkrati končno »doumevajo, za kaj gre«, in se drug z drugim naposled le strinjajo, da je to resnično …

Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.36

Ni na zalogi

Ni na zalogi

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom 5

Opis

Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela zgolj peščica človeških bitij. Vse do zdaj. Zdaj je videti, da vsakdo in vsi hkrati končno »doumevajo, za kaj gre«, in se drug z drugim naposled le strinjajo, da je to resnično … Edino pomembno.

Nekaj zelo nenavadnega se dogaja na našem planetu. To ste brez dvoma opazili že sami. Karkoli že to je, v vaših življenjih bržčas povzroča neobičajno  visoko raven izzivov in razklanosti, morda celo hujše pretrese. Tudi v življenju drugih morda opažate isti pojav.

Nekaj časa ste morda celo mislili, da gre le za spretno igro vašega uma, da ste morda zgolj nekoliko utrujeni, preveč predani ali preobčutljivi, in da življenje v resnici ni nič drugače, kot je bilo.

Ampak zdaj, ko nam vsak dan postreže z novimi ovirami, ki se nalagajo druga na drugo, z vse večjimi izzivi in vse hujšimi  osebnimi problemi, ki kličejo po rešitvah in ozdravljenju, je jasno, da vse skupaj ni zgolj iluzija ali pretiravanje. Zato se morda sprašujete: »Zakaj se mi vse to dogaja? Kaj delam narobe?«

In tu je odgovor…

Nič ne delate narobe.

IN… nekaj zelo nenavadnega se prav zdaj dogaja v vašem življenju ter po vsem svetu.

Okoliščine, v katerih živimo, niso nikogaršnja krivda. So posledica dejstva, da nas enostavno nihče ni naučil, kaj je edino pomembno, oziroma če smo že dobili odgovor na to vprašanje, je bi odgovor pomanjkljiv.

V knjigi Edino pomembno vam Neale ponuja enostavno in elegantno formulo, ki bo vsakemu (ki jo uporabi), takoj pomagala povzdigniti življenje na povsem drugo raven. In prav to lahko pomaga spremeniti tudi Svet, na katerem živimo.

Na našem planetu je skozi njegovo celotno zgodovino prebivalo okoli 108 milijard ljudi, a navkljub vsem izkušnjam med vsemi življenji teh ljudi še zmeraj nismo našli pravega načina, kako bi hkrati živeli v miru in harmoniji, kaj šele da bi ustvarjali vsako posamično življenje z močjo veličastnega, neodtujljivega pomena in čudovito radostnega poslanstva.

Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela zgolj peščica človeških bitij. Vse do zdaj.
Zdaj je videti, da vsakdo in vsi hkrati končno »doumevajo, za kaj gre«, in se drug z drugim naposled le  strinjajo, da je to resnično … Edino pomembno.

Ta knjiga govori o tem vam in hkrati govori iz vas. Naj vas ne preseneti, če se boste počutili, kakor bi prebirali svoj lastni dnevnik s svojimi mislimi, zapisanimi že dolgo, dolgo tega, ki ste jih zdaj na novo našli. Tukaj je manjkajoči del sestavljanke. Ah, seveda, že vseskozi je bil natanko tukaj, pred vašimi očmi … in zdaj ste ga vnovič uzrli, vendar ga vidite, kakor bi bilo prvič, in naposled se vse ujema.

Dodatno

Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom 6Lastnosti

leto-izida

2014

format

14,0 x 23,0 cm

st-strani

296 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612291242

proizvajalec

avtor