Energija Kundalini

Bi povečali svojo inteligenco, energijo in srečo? Ta knjiga razkriva močne skrivnosti preoblikovanja energije. Odprete jih lahko s pomočjo joge, dihanja, meditacije, manter, astrologije in še česa…

Energija Kundalini 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 22.90€.Current price is: 21.75€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Energija Kundalini 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Energija Kundalini 6

Opis

Bi povečali svojo inteligenco, energijo in srečo?

Ta knjiga razkriva močne skrivnosti preoblikovanja energije. Odprete jih lahko s pomočjo joge, dihanja, meditacije, manter, astrologije in še česa. Kundalini mojstrica nas uči, kako okrepimo intuicijo, kako pustimo strahu oditi in kako izkusimo blaženost, popolno srečo, ki spreminja življenje. Opisuje kristale, esencialna olja in delo na čakrah. Z navodili iz knjige si očistimo negativno karmo, okrepimo imunski sistem, obvladamo tesnobnost in depresijo ter povečamo vitalnost; zaživimo kar najbolj izpolnjujoče.

V knjigi je predstavljenih več deset praktičnih obredov, ki nam pomagajo uporabljati hrano, spanje, gibanje in koncentracijo za povečanje inteligence, energije in sreče. Branje te knjige nas prepriča, da pot do razsvetljenja ni tako zelo zapletena in težko razumljiva, kot se nam morda zdi. Povsem lahko si jo lahko razložimo s pomočjo telesnih mehanizmov.

Navdihujoča knjiga razsvetljuje področja, doslej namenjena samo gurujem. Nauči nas, kako naj doživimo globoko preobrazbo in uživamo v prebujeni energiji kundalini. Navodila za aktiviranje kundalini energije so praktična, a vendarle transcendentna. Zajemajo vse, od meditacije do terapije z mrzlo vodo, in še več: uporabo močne energije kundalini v našem vsakdanjem življenju. Dovolite tej knjigi, da pusti na vas lepotno znamenje energije kundalini – na vašem telesu, umu in duši.

Dodatno

Energija Kundalini 7Lastnosti

avtor
format 12,5 x 19,5 cm
leto-izida 2022
proizvajalec
st-strani 280 strani
vezava Mehka vezava