Energijska medicina

Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega, da pomiri telo, lahko prepreči bolezni ali jih pomaga preboleti. Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti. Osnov energijske

Energijska medicina 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 31.70€.Current price is: 30.11€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Energijska medicina 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Energijska medicina 4

Opis

Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega, da pomiri telo, lahko prepreči bolezni ali jih pomaga preboleti.

Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti.

Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stranskih učinkov.

Ta knjiga je čudovit uvod v energijsko medicino. V njej so zbrane izkušnje ene izmed najbolj radostnih in uspešnih pionirk v topel, uporabniku prijazen in izredno uporaben vodnik.

Dodatno

Energijska medicina 5Lastnosti

Teža 0.95 kg
avtor

leto-izida

2012

format

17,0 x 24,0 cm

st-strani

404 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612291181

proizvajalec