Energijski preskok

Prava pot je tako popolna, da nas vodi do spoznanja samega sebe, vodi nas do našega bistva. V svojem bistvu najdemo vse odgovore in samo modrost. Modrost je v nas in ne zunaj nas.  V nas je duhovni svet, ki je popoln, čist, brezčasen, miren, večen in svoboden. Zunaj nas

Energijski preskok 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 34.00€.Current price is: 32.30€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Energijski preskok 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Energijski preskok 3

Opis

Prava pot je tako popolna, da nas vodi do spoznanja samega sebe, vodi nas do našega bistva. V svojem bistvu najdemo vse odgovore in samo modrost. Modrost je v nas in ne zunaj nas. 
V nas je duhovni svet, ki je popoln, čist, brezčasen, miren, večen in svoboden. Zunaj nas pa je materialni fizični svet, v katerem vladajo tegobe, tesnobe, bolezni, strahovi, sovraštva in jeze. V njem je vse spreminjajoče se, minljivo, odvisno in nesvobodno …

Knjiga v sebi nosi spoznanja za življenje, ki nas samodejno vodijo v razsvetljenje. Na poti do popolnosti bomo skupaj spoznali sedem življenjskih korakov, ki bodo okrepili našo energijo, zdravje, srečo, ljubezen, mir in svobodo, na koncu pa bomo energijsko preskočili.
Energijskemu preskoku lahko rečemo tudi skok, proces, evolucija, vzdigovanje, transfer ali prehod skozi zvezdna vrata oziroma portal. Odprimo ta portal in osvobodimo duhovno silo, ki v sebi nosi moč uresničitve vsake želje, ter odkorakajmo v želeni svet.

Dodatno

Energijski preskok 4Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida 2016
format 14,5 X 20,5 cm
st-strani 350 strani
vezava Trda vezava
isbn 9789616987417
avtor
proizvajalec