Frekvenca – Moč osebne vibracije

Frekvenca je prelomno delo o življenju v svetu, ki temelji na energijah; pomirjujoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja. S preprosto spremembo frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje. Ko se naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo

Frekvenca - Moč osebne vibracije 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.90€.Current price is: 22.32€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Frekvenca - Moč osebne vibracije 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Frekvenca - Moč osebne vibracije 6

Opis

Frekvenca je prelomno delo o življenju v svetu, ki temelji na energijah; pomirjujoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja. S preprosto spremembo frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje. Ko se naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo naproti usodi – v življenje, za kakršnega smo bili ustvarjeni.

Življenje v nas in okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo, hkrati pa sooblikujejo našo resničnost.

Frekvenca nam pripoveduje, kako začutiti svojo osebno vibracijo oziroma domačo frekvenco, kako jo izboljšati in uravnotežiti na veliko višji ravni od trenutne. Ko se naučimo uporabe frekvenčnih načel – metod osebne rasti, ki temeljijo na načelih dejanskega delovanja energije:

– bomo znali vzdrževati visoko in ustvarjalno raven osebne energije;
– bomo iz okolja s pomočjo empatičnega sozvočja z drugimi prejemali dragocene informacije;
– se bomo osvobodili negativnih in slabotnih vibracij.

Ker je življenje vse hitrejše, postajamo akutno razdraženi. Ves čas smo pod komaj zaznavnim pritiskom različnih energij – nakopičenih čustev, stisk in prikritih misli drugih ljudi, valov nenehnega dogajanja, osebnih in družbenih sprememb – kar nas pogosto spravi na kolena. Razumevanje načel frekvence pomaga osmišljati nove energijske informacije, da bi staro, utirjeno življenje spet postalo nekaj izjemnega.

Ko se naučimo čiščenja zavestne čutnosti telesa, lažje urejamo odnose z drugimi, iščemo nove rešitve svojih težav ter uresničujemo življenje, ki bo imelo vse, kar potrebujemo in česar si želimo.

Tehnike, ki jih prinaša Frekvenca, nam bodo pomagale k uspehu v nastajajoči novi energijski stvarnosti. Ta svetovna uspešnica nas uči novih dinamik energije, časa in intuicije. Uči nas pomena rušenja blokad in odpiranja tokov v telesu. Tole je nekaj vprašanj, ki jih odpira Frekvenca:

– Zakaj smo danes tako preobčutljivi?
– Kako občutiti osebne vibracije, jih izboljšati in uporabljati?
– Kako daleč lahko gremo v devetih stopnjah preobrazbe?
– Kako se vrniti v svojo domačo frekvenco, ko nas nekaj spravi iz ravnotežja?
– Kako izboljšati težavne odnose?
– Kako se izkopati iz negativnih vibracij in si povrniti veselo, sproščeno razpoloženje?

Ob povezovanju temeljnih idej kvantne fizike in preverjenih tehnik razvoja intuicije nas Frekvenca vodi h globljemu razumevanju prepletenosti materialnega in nematerialnega sveta – in nas pri tem nagovarja s toplim, domačim, razumljivim in prelepim jezikom.

Na vse nas vplivajo pozitivne in negativne energije, če se tega zavedamo ali ne. Modrost te knjige vam bo pomagala, da v svojo korist in v dobro človeštva na čudežen način dvignete raven svojih vibracij – svojo frekvenco. – Masaru Emoto, avtor knjige Skrita sporočila vode

To, da se danes vidimo kot energijska bitja, je eno največjih spoznanj našega časa. V Frekvenci nam Penney Peirce pojasnjuje številna nova, doslej še neprepoznana energijska načela, ki pa jih zdaj lahko načrtno uporabimo za ohranjanje zdravja in izboljšanje resničnosti, v kateri živimo. Ob prebiranju knjige sem užival in se neznansko zabaval. – Richard Bartlett, avtor knjig Matrix Energetics (Energije matrice) in The Physics of Miracles (Fizika čudežev)

Penney Peirce je nadarjena empatična jasnovidka in vizionarka, ena od pionirk gibanja za razvoj intuicije. Priljubljena je kot avtorica, predavateljica, svetovalka in učiteljica, ki se še posebej posveča razvoju intuicije, dinamiki notranje energije, širitvi sposobnosti zaznavanja, osebni preobrazbi in delu s sanjami.

Od leta 1977 deluje v ZDA, na Japonskem, v Evropi, Južni Ameriki in Južni Afriki; svetuje poslovnim voditeljem in državnikom, psihologom, znanstvenikom, slavnim osebam iz sveta zabavne industrije in vsem drugim, ki želijo s poglabljanjem osebne duhovnosti priti do izvora resnične uspešnosti. Sodelovala je v številnih ameriških znanstvenih ustanovah, kot so The Center for Applied Intuition, The Intuition Network, The Institute for the Study of
Conscious Evolution, The Kaiser Institute, Knowledge Harvesting, in The Arlington Institute.

Penney je pri delu odprtega duha, praktična in izkušena; v dolgih letih dela kot korporativna kreativna direktorica se je naučila združevanja zelo različnih kulturnih in duhovnih smeri. Izjemen posluh ima za zapleteno strukturo človeškega razuma in razsežnosti zavesti. Ta znanja in svoje izkušnje uspešno združuje z globokim razumevanjem naravnih zakonov. Znana je po sposobnosti zdravorazumskega, zlahka razumljivega predstavljanja najbolj zapletenih idej.

Dodatno

Frekvenca - Moč osebne vibracije 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789617033991

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

330 strani

vezava

Mehka vezava