Imenovali so jo Dvoje src

Dopolnjena izdaja z novim uvodom avtorice Imenovali so jo Dvoje src je izjemno zanimiva leposlovna pripoved o duhovni odiseji Američanke v Avstraliji. Knjiga predaja enkratno, pravočasno in pomembno sporočilo vsemu človeštvu. Zgodba o pogumni ženski, ki je potovala z avstralskimi domorodci in spoznala čudovite skrivnosti in modrost zelo starega plemena: kako navezati

Imenovali so jo Dvoje src 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 15.00€.Current price is: 14.25€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Imenovali so jo Dvoje src 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Imenovali so jo Dvoje src 3

Opis

Dopolnjena izdaja z novim uvodom avtorice

Imenovali so jo Dvoje src je izjemno zanimiva leposlovna pripoved o duhovni odiseji Američanke v Avstraliji. Knjiga predaja enkratno, pravočasno in pomembno sporočilo vsemu človeštvu.
Zgodba o pogumni ženski, ki je potovala z avstralskimi domorodci in spoznala čudovite skrivnosti in modrost zelo starega plemena: kako navezati stik z naravo in kako zaupati in verovati svojemu notranjemu vedenju in vodstvu.

O AVTORICI

Marlo Morgan (roj. 29. september 1937) je kontroverzna ameriška pisateljica in zdravilka. Zaslovela je z romanom Imenovali so jo Dvoje src, v katerem opisuje pohod z domorodci in življenje v avstralski divjini. Napisala je tudi Sporočilo iz večnosti. Živi v državi Iowa v ZDA.

Dodatno

Imenovali so jo Dvoje src 4Lastnosti

Teža 0.30 kg
avtor
leto-izida 2017
format 13,5 x 19,5 cm
st-strani 199 strani
vezava Mehka vezava
isbn 9789616943550
proizvajalec