Beremo

Intuicija je dokaz, da je duhovna zavest resnična

Intuicija je dokaz, da je duhovna zavest resnična 1

Kaj storiti, kadar se zdi, da molitev/namera ne deluje

Če se vaša namera ne uresniči takoj, ne delajte prehitrih sklepov. Sam verjamem, da moramo svoje možnosti venomer ohranjati odprte in pomisliti: “Želim si tega cilja ali nečesa boljšega.”Zmeraj je mogoče, da bi lahko nekoliko zgrešili v tem, kar si specifično prizadevate ustvariti. Še zmeraj boste dobili sinhronost, ki vas bo nekam povedla, vendar bo morda potrebno nekaj časa, da boste doumeli, da si je vaša višja inteligenca pravzaprav za vas želela malenkost drugačne usode.To nas pripelje do še ene duhovne izkušnje in sposobnosti, ki sledi, ko okrepite svojo povezavo, da vam bo dala še več sinhronosti in večjo jasnost v zvezi z vašim popotovanjem, z vsakim korakom na poti.

Uglasite se s svojim intuitivnim vodstvom

Iskanje višje duhovne povezave (zlasti ko svoji nameri dodate moč), v vas prebudi večje zavedanje lastnih misli in nuje. Začnete se uglaševati s še eno sposobnostjo, ki vam bo spremenila življenje: opazovanjem svojega intuitivnega vodstva.Intuicija je bolj neposredni dokaz, da je duhovna zavest resnična. In še en način, kako je vesolje zasnovano, da bi nam pomagalo.
Osebne pripovedi in biografije so polne srečnih trenutkov, ko je nekoga intuicija privedla do dejanja, ki je odvrnilo katastrofo, nekomu rešilo življenje ali prineslo pomembno sinhronost, ki je razširila navdahnjeno popotovanje te osebe.

Več v knjigi Celestinska prerokba >>