Iskanje življenjske vizije

Zakaj ste prejeli ta edinstveni dar svojega življenja – in kako ga boste uporabili? Kaj je namen edinstvenega prepleta vaših darov, spretnosti, izkušenj in perspektiv? Pri iskanju odgovorov na ta vprašanja in pri uresničenju svojega poslanstva vam bo v veliko pomoč knjiga Iskanje življenjske vizije, ki je dragocen vodnik za vse,

Iskanje življenjske vizije 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 23.90€.Current price is: 22.71€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Iskanje življenjske vizije 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Iskanje življenjske vizije 6

Opis

Zakaj ste prejeli ta edinstveni dar svojega življenja – in kako ga boste uporabili?

Kaj je namen edinstvenega prepleta vaših darov, spretnosti, izkušenj in perspektiv?

Pri iskanju odgovorov na ta vprašanja in pri uresničenju svojega poslanstva vam bo v veliko pomoč knjiga Iskanje življenjske vizije, ki je dragocen vodnik za vse, ki želite pospešiti svojo duhovno rast.

V knjigi boste spoznali:

  • štiri faze zavesti – zavest žrtve, zavest manifestacije, zavest kanaliziranja in zavest bivanja – njihove značilnosti in nasvete, kako napredujemo skoznje;

  • ples soustvarjanja – kako najdemo ravnotežje med delovanjem in predajo;

  • »temno noč duše« – vodnik za krmarjenje negotovih premikov med fazami zavesti;

  • kako proces iskanja vizije uporabimo na vseh življenjskih področjih, vključno z odnosi, financami, delom in duhovnimi praksami.


»Ko svoje misli in dejanja uskladite s svojo dušo,« pojasnjuje Beckwith, »prejmete popolnoma podporo vesolja.«

V knjigi z nami deli edinstvene metode za premik skozi vse faze duhovne rasti in uresničenje svojega najvišjega potenciala.


 »V knjigi Iskanje življenjske vizije Michael Beckwith razkrije skrivnosti naše globoke želje po duhovni rasti, kar nas odpre neskončnim življenjskim priložnostim.«

»Beckwithova nova knjiga Iskanje življenjske vizije je prelomno delo. V njej ne najdemo le globokih duhovnih uvodov, temveč tudi praktičen sistem, ki nas korak za korakom vodi pri vstopanju v to, čemur jaz pravim »vesolje čudes«. Življenje je lahko lažje, bolj jasno in bolj navdihujoče, kot smo kadar koli menili, da je mogoče, in v času, v katerem živimo, na dan prihajajo točne informacije, kako živeti v takšni resničnosti. Ta knjiga vam bo pomagala, da se uskladite s pravim duhovnim načrtom vesolja.«

  • James Redfield, avtor knjige Celestinska prerokba


MICHAEL BERNARD BECKWITH je ustanovitelj in duhovni direktor Mednarodnega duhovnega središča Agape, večverske skupnosti v Los Angelesu, ki danes vključuje več sto tisoč ljudi.

Je tudi soavtor svetovne knjižne uspešnice in filma Skrivnost (The Secret), avtor več svojih knjižnih uspešnic, priljubljen učitelj meditacije ter voditelj oddihov, konferenc in seminarjev o procesu iskanja vizije, ki ga je ustvaril sam.

Beckwith je kasneje ustanovil Univerzo Agape in postal soustanovitelj več organizacij, ki podpirajo njegovo vizijo in misijo, da bi se svet duhovno, izobraževalno, znanstveno, vladno, ekonomsko in socialno združil v svojem najvišjem potencialu. Za svoje dobrodelno delo je prejel številne priznane nagrade.

Gost je bil v oddajah The Oprah Winfrey Show, Larry King Live ter Tavis Smiley; posnel je tudi svoj dokumentarni film The Answer Is You.

Dodatno

Iskanje življenjske vizije 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 20,0 cm

leto-izida

2020

proizvajalec

st-strani

200 strani

vezava

Mehka vezava