Beremo

Joe Dispenza: Vaš um je pomemben

Joe Dispenza: Vaš um je pomemben 1

Kvantno polje je nevidno polje informacij.

Je frekvenca onkraj prostora in časa, iz katere izvirajo vse snovne stvari in je ustvarjeno iz zavesti ter energije. Zato je vse snovno v stvarstvu združeno in medsebojno povezano v tem polju. In ker so vse snovne stvari narejene iz atomov, ki so povezani onkraj prostora in časa, sva midva – skupaj z vsemi stvarmi v stvarstvu – povezana prek tega polja inteligence – osebne in univerzalne, ki je tako v vas in meni kot vsepovsod okoli naju. Ta inteligenca daje življenje, informacije, energijo in zavest vsem stvarem.Več v knjigi Placebo ste vi – Vaš um je pomemben – sedaj 20% popustČe bi zaprli oči in svojo pozornost za trenutek odvrnili s telesa in vseh ljudi, stvari in dogodkov, ki se pojavljajo v različnih obdobjih in na različnih krajih v vašem zunanjem okolju in za hip pozabili na čas, bi v vlogi kvantnega opazovalca svojo energijo umaknili od svojega vsakdanjega življenja, pozornost pa bi namenili neznanemu polju možnosti.Energija sledi pozornosti, zato jo – če se nenehno osredotočate na znano, vsakdanje življenje – tudi namenjate temu življenju.

Če pa bi jo namenili neznanemu polju možnosti onkraj prostora in časa, in bi postali zavest (misel v polju kvantnih možnosti), bi k sebi privabili nove izkušnje.

Ko vstopite v meditativno stanje, se vaša subjektivna zavest spoji z objektivno, univerzalno zavestjo in takrat posejete seme možnosti.Avtonomno živčevje, ki samo organizira svoje delovanje, je vaša podzavest z omenjeno prirojeno inteligenco, ki za vas opravlja vse tiste samodejne funkcije – tega nikakor ne počne razmišljujoči neokorteks. Za zadeve na podzavestni ravni skrbijo nižja možganska središča pod neokorteksom. Prav s to ljubečo inteligenco se spojite v meditaciji, ko opustite vpliv ega in sebičnost ter postanete nesebični oziroma čista zavest – nič več niste telo v okolju ali linearnem času, ampak postanete nihče, nič, nikjer, nikdar. Takrat postanete preprosto zavest v neskončnem polju možnosti.Ste v neznanem. In iz neznanega vzniknejo vse stvari. Ste v kvantnem polju. Tako vi kot jaz že imava vso biološko “opremo”, ki jo potrebujeva za uresničitev tega podviga, imenovanega doseganje stanja čiste zavesti.Joe Dispenza, iz knjige Placebo ste vi, sedaj po akcijski ceni z 20% popustomNOVO♥Sedaj na voljo tudi meditacijski CD Placebo ste vi, več: TUKAJ