Beremo

Kako odkrijemo svoja pretekla življenja?

Kako odkrijemo svoja pretekla življenja? 1
Povežite se s svojimi preteklimi življenji, da ustvarite pozitivne spremembe.Naša pretekla življenja niso nekaj, kar je bilo in je minilo. So živeč del naše večje osebnosti. Že samo zavedanje tega nam lahko spremeni življenje. Resničnost lahko vidimo na nov, širši način; smrti se ne bojimo. In veliko več razumemo o sebi, svojih odnosih in sedanjem življenju.

Kako odkriti svoja pretekla življenja?

Odkrivanje preteklih življenj je, kot bi ugotovili, da živimo v graščini, čeprav smo vedno mislili, da smo zaprti v majhnem stanovanju. Verjetno smo ves čas slutili, da je nekaj za temi zidovi majhnega stanovanja. Potem smo nekega čarobnega dne našli vrata v graščino. Odprl se nam je cel nov svet.Kako lahko več izvemo o svojih preteklih življenjih?
Kako regresija deluje?Regresija deluje zato, ker je podzavestni um ogromno skladišče informacij o vseh naših življenjih in izkušnjah. Te informacije niso pasivne, niso kot knjige v knjižnici, za katere se lahko odločimo, ali jih bomo brali ali ne.Zavest je kot večnadstropna zgradba. Vsak dan je zavest povezana z enim od nadstropij. Na vsaki ravni lahko vidimo le tisto, kar je v tem nadstropju.Da ugotovimo, kaj je v drugih nadstropjih, moramo spremeniti raven zavedanja. Regresija nam preskrbi stopnice med nadstropji.Več v knjigi Odkrivanje preteklih življenj

Otroci in prejšnja življenja

Temeljite strokovne raziskave so pokazale, da so otroci pogosto v stiku s svojimi prejšnjimi življenji.
Do osmega leta otroci odkrito govorijo o svojih spominih na prejšnja življenja. V številnih primerih so bile podrobnosti, ki so jih podali, brez dvoma potrjene.
V otroških sposobnostih, občutkih in v obnašanju je veliko namigov na prejšnja življenja.
Igre otrok ne kažejo le na prejšnje življenje, ampak se na tak način tudi zdravijo.Spretnosti, ki se jih naučimo v preteklih življenjih, se ne izgubijo. Vedno bodo del nas in lahko jih oživimo, če to ustreza naši sedanji poti.

Kateri so glavni sprožilci spominjanja na pretekla življenja?

Knjige so lahko glavni sprožilec spominov na prejšnja življenja, ko odpirajo naše notranje horizonte in vrata,
za katere nikoli nismo vedeli. Včasih so lahko te knjige tudi del procesa zdravljenja.Obstajajo različne vrste sprožilcev, ki vzbudijo spomine iz preteklih življenj. Najobičajnejši sprožilci so filmi, knjige in slike.

  • Se vam je kdaj kakšna stvar zdela znana?
  • Kako so v telesu shranjeni spomini na pretekla življenja?
  • Kako ravnati z vzroki fizičnih težav iz preteklega življenja?

Telo je kot knjiga o prejšnjih življenjih. Ko poznamo njen jezik, jo je lahko brati. In ko vemo, kako jo brati, jo lahko tudi pomagamo ponovno napisati. Na tak način lahko zdravimo številne fizične posledice, ki izhajajo iz preteklih življenj.

Kako najti svoja pretekla življenja?

O svojih prejšnjih življenjih lahko zvemo več s pomočjo številnih različnih metod:
Katere so koristi zavedanja o preteklih življenjih?
Kdo sem? Od kod sem prišel? Zakaj sem tu?Izkušnje iz preteklih življenj se pojavijo kot eni od najpomembnejših vplivov na naše zdravje. Zdaj so v zadnjih desetletjih terapevti in psihologi odkrili, da razumevanje vzrokov iz preteklih življenj lahko pomaga in celo popolnoma pozdravi celo vrsto fizičnih težav.

Kako spominjanje preteklih življenj vpliva na odnose?

Naši odnosi so polni povezav in sledi iz prejšnjih življenj. Zavedanje teh močnih zavezništev rešuje težave in dodaja popolnoma nove razsežnosti naši izkušnji. Nekateri ljudje so lahko z nami zaradi nedokončanih poslov iz prejšnjih življenj, ki jih je treba zaključiti.Ko se pojavijo spomini iz prejšnjega življenja, lahko največ od njih dobite z naslednjimi vprašanji:1. Kako je name vplivalo tisto življenje?
2. Kakšna prepričanja ali vedenja sem sprejel/-a od tistega življenja?
3. Mi tista prepričanja zdaj pomagajo ali me ovirajo?
4. Katere posebne stvari sem se naučil/-a v tistem življenju?
5. Kako mi to lahko koristi zdaj?
6. Obstaja kakšen nedokončan posel, ki je ostal za sedanje življenje?
7. Kako ga lahko dokončam?
8. Kakšno je zame posebno darilo iz tistega življenja?Delo na sebi je najtežje začeti, zato nas te knjige spodbujajo k premiku v izkušnjo, ki nas bo naprej usmerila v bolj poglobljeno raziskovanje tistega, kar doživljamo v svoji notranjosti.

Več v knjigi Odkrivanje preteklih življenj, 10% popust v prednaročilu

Atasha Fyfe, avtorica knjige je izkušena regresoterapevtka, ki pomaga ljudem, da se spomnijo, kdo so bili v prejšnjih življenjih. V številnih letih dela s klienti je bila priča, kako je povezava s spomini na pretekla življenja rešila težave njenih klientov in obogatila njihovo življenje.