Kako se lotiti dela na sebi

Prepoznajte svoje vzorce, zacelite rane iz preteklosti in prebudite svoj pristni jaz – Dr. Nicole LePera, holistična psihologinja, ki je na Instagramu pritegnila več kot dva milijona sledilcev, piše o revolucionarnem pristopu k zdravljenju, pri katerem z delom na sebi dosežemo trajne spremembe.

Kako se lotiti dela na sebi 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kako se lotiti dela na sebi 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kako se lotiti dela na sebi 6

Opis

Prepoznajte svoje vzorce, zacelite rane iz preteklosti in prebudite svoj pristni jaz

Dr. Nicole LePera, holistična psihologinja, ki je na Instagramu pritegnila več kot dva milijona sledilcev, piše o revolucionarnem pristopu k zdravljenju, pri katerem z delom na sebi dosežemo trajne spremembe.

Dr. LePera je bila kot klinična psihologinja pogosto nezadovoljna z omejitvami tradicionalne psihoterapije. 

Ker je želela bolje poskrbeti za svoje kliente – in zase, je začela razvijati celostno filozofijo duševnega, telesnega in duhovnega zdravja, ki obsega interdisciplinarne tehnike za samozdravljenje. Potem ko je sama dosegla rezultate, ki so ji bistveno izboljšali življenje, je začela deliti svoje znanje z drugimi – in njeno delo je postalo holistično v pravem pomenu besede.


V knjigi ponuja program za samozdravljenje, ki je obenem vodnik k bolj dinamičnemu, pristnemu in radostnemu življenju. 

Na podlagi najnovejših raziskav z različnih znanstvenih področij in načinov zdravljenja nam pomaga k spoznanju, da neprijetne izkušnje in travme iz otroštva še vedno ostajajo z nami ter povzročajo nepravilno delovanje celotnega telesa – aktivacijo škodljivih stresnih odzivov, zaradi katerih obtičimo v vzorcih soodvisnosti, čustvene nezrelosti in travmatskih vezi. Če teh škodljivih vedenj ne izkoreninimo, se lahko ujamemo vanje in živimo nesrečno, neizpolnjeno ter nezdravo.


Dr. LePera nam ponuja podporo in tehnike, s katerimi se bomo lahko osvobodili škodljivega vedenja in vnovič vzeli vajeti v svoje roke. Njeno delo je pravi premik paradigme in odličen zgled opolnomočenja, saj nas opremi z orodji, s katerimi lahko za vedno spremenimo odnos do duševnega zdravja in skrbi zase.


»Svet potrebuje to knjigo! Vodila vas bo k boljšim odnosom, večjemu zadovoljstvu in jasnejšim korakom v prihodnost. Ne moremo vedno nadzorovati dogodkov in okoliščin, vendar nam Nicole s svojo knjigo pomaga, da se zdravo odzivamo nanje in ohranjamo notranji mir.«
– Lewis Howes, avtor knjige The School of Greatness, uspešnice New York Timesa

»V svoji sijajni knjigi Kako se lotiti dela na sebi Nicole LePera na berljiv in razumljiv način odstira tančice terapevtskih načel, ki vam bodo spremenila življenje. Knjiga je obvezno branje za vsakogar, ki se podaja na pot osebne rasti.«
– Gabby Bernstein, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice New York Timesa

»Na prvi pogled se zdi, da je knjiga dr. LePera le priročnik, v resnici pa je to knjiga o razumevanju samega sebe. Kajti šele ko se poglobimo vase, se lahko ozdravimo.« 
– The Minimalist

»Želite več od življenja? Iščete odgovore? Ta knjiga vas bo naučila, kako jih poiskati v sebi. Ta mojstrovina opolnomočenja mi je spremenila življenje in verjemite mi, da ga bo spremenila tudi vam.«
– Mel Robbins, avtorica mednarodne uspešnice Pravilo 5 sekund


DR. NICOLE LEPERA je študirala klinično psihologijo na Univerzi Cornell in Novi šoli za sociološke raziskave, izobraževala pa se je tudi na Filadelfijski psihoanalitični šoli. Kot klinična psihologinja z zasebno ordinacijo je bila pogosto nezadovoljna z omejitvami tradicionalne psihoterapije. Ker je za svoje kliente – in zase – želela poskrbeti bolje, je začela razvijati celostno filozofijo duševnega, telesnega in duhovnega zdravja, ki ponuja interdisciplinarne tehnike za samozdravljenje.

Spoznanja dr. Nicole pomenijo resničen premik paradigme na področju duševnega zdravja, saj nas opolnomočijo, da se osvobodimo podedovanih prepričanj in prebudimo svoj pristni jaz. Napisala je uspešnico New York Timesa Kako se lotiti dela na sebi ter začela gibanje samozdravilcev #SelfHealers – mednarodne skupnosti ljudi, ki se združujejo, da bi vzeli zdravljenje v svoje roke.

Dodatno

Kako se lotiti dela na sebi 7Lastnosti

avtor

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617184648

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

271 strani

vezava

Mehka vezava