Beremo

Kako se spomniti naloge svoje duše?

Kako se spomniti naloge svoje duše? 1
Mnenje prispeva: Kaja RegulaPreden se utelesi, se vsaka duša strinja, da bo na Zemlji opravljala določene naloge. Za dosego določenih ciljev z vesoljem sklene sveti sporazum. V to zavezo vstopi z vsem svojim bitjem. Kadar duša uspe uresničiti svoj cilj in izpolniti tisto, za kar se je dogovorila, je njeno življenje bogato, njeno osebnost pa prepoznajo in častijo njene sorodne duše, tako fizične kot nefizične.

Poslanstvo vaše duše

Vsaka duša pride na Zemljo z darovi. Duša se ne inkarnira zgolj zato, da bi se ozdravila, uravnotežila svojo energijo in odplačala karmične dolgove, temveč tudi zato, da na poseben način prispeva svojo edinstvenost.
Vsaka duša prinese določeno izoblikovanost življenjske sile, ki ustreza potrebam zemeljske šole. To počne z namenom in namero.Vsaka duša nase prevzame določeno nalogo.
Morda je njena naloga ozaveščati družino, širiti ideje prek knjig ali preoblikovati zavest poslovne skupnosti. Morda je njena naloga prebuditi zavest o moči ljubezni na ravni narodov ali celo neposredno prispevati k razvoju zavesti na svetovni ravni.Ne glede na nalogo, ki jo je vaša duša sprejela, in ne glede na pogodbo z vesoljem, vse izkušnje vašega življenja služijo temu, da v vas prebudijo spomin na to pogodbo in vas pripravijo na njeno izpolnitev.Ko se duša utelesi, spomin na sporazum, ki ga je sklenila z vesoljem, postane bolj oddaljen. Je v mirovanju in čaka na izkušnje, ki ga bodo sprožile. Te izkušnje niso nujno izkušnje, ki bi si jih izbrala osebnost. Kljub temu pa so nujne za sproženje zavedanja moči ter poslanstva duše znotraj zavesti osebnosti in za njeno pripravo na to nalogo.Več v knjigi Sedež duše, v prednaročilu 10% popust

Kako vemo, da opravljamo poslanstvo svoje duše?

Ko se najgloblji del vas začne ukvarjati s tem, kar počnete; ko vaše dejavnosti in dejanja postanejo razveseljivi in namenski; ko to, kar počnete, služi tako vam kot drugim; in ko se ne naveličate, ampak iščete sladko zadovoljstvo svojega življenja in dela, počnete to, kar vam je bilo namenjeno.Osebnost, ki opravlja delo, usklajeno z dušo, je živahna.
Ni obremenjena z negativnostjo. Ne boji se.
Živi namensko in smiselno. Uživa v svojem delu in ob drugih ljudeh.
Je izpolnjena in izpolnjujoča.Interakcije s starši in ljudmi, ki ste jih izbrali za delitev svoje intimnosti, torej s tistimi, s katerimi – od več milijard duš na našem planetu – delite del svojega življenja, imajo namen, da v vas prebudijo zavedanje o tem, kdo ste in zakaj ste tu.Bolečine, ki jih trpite, osamljenost, ki jo občutite, izkušnje, ki vas razočarajo ali pretresejo, zasvojenosti in navidezne pasti vašega življenja, so vrata do zavedanja.

Ponujajo vam priložnost, da vidite onstran iluzije, ki služi ravnovesju in rasti vaše duše.

Zaupajte vesolju

Ko ste v celoti odvisni od sposobnosti svoje osebnosti, da ugotovi, kaj je za vas najbolje, lahko ovirate pot obilja, ki vas čaka. Kako lahko veste, kaj vam je pripravilo vesolje, če ne odstranite svojih omejitev?Če ste odločeni, da se bo vaše življenje odvijalo na določen način in nikakor drugače – če na primer svojo ustvarjalnost uporabljate samo za služenje denarja – pomislite, da boste okoli tega zgradili celotno resničnost.Vesolje vam ne more pomagati tako, kot bi vam lahko, če bi mu zaupali, saj ne more zasenčiti niti prodreti v vašo izbiro.Toda kaj če je to, kar počnete, bolj namenjeno delovanju v družbeni kot ekonomski sferi? Z drugimi besedami,
kaj če je podjetje, ki ga želite razvijati, bolj primerno za razvijanje poti, ki je še niste prepoznali?
Zdaj je v mrtvem teku, ker ne more iti po ustrezni poti, saj držite roko na vratih, za katera vztrajate, naj se odprejo, čeprav vas ne bodo vodila nikamor.Pot, po kateri hodite, vesolju ni neznana.
Bolečine in stiske, ki jih doživljate, so kažipoti na poti, ki ste si jo izbrali. Če ste si na primer izbrali pot učenja
skozi ljubosumje, boste občutili tesnobo in strah pred izgubo tega, brez česa mislite, da ne morete živeti, ker so te izkušnje del poti učenja skozi ljubosumje.
Če izberete pot učenja o ljubezni skozi jezo, boste doživeli zavračanje in nasilje; če izberete pot ljubezni, boste doživeli ljubezen in tako naprej, saj je izbira določene poti tudi izbira določenih vrst izkušenj.Toda v vsakem primeru se boste na koncu naučili ljubezni. Z vidika vesolja ni napačnih poti.

Povzeto po knjigi Sedež duše, ki jo lahko do 25.2.2020 dobite z 10% popustom v prednaročilu. Več: TUKAJ