Keto post

Vodnik po načelih ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov z namenom zdravljenja bolezni, spodbujanja hujšanja in optimiziranja zdravja Dr. Joseph Mercola, svetovno priznana avtoriteta na področju alternativnega zdravljenja, je pripravil vodnik z načeli ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov, ki vam bo pomagal zdraviti bolezni, izgubiti odvečno težo in optimizirati svoje zdravje.

Keto post 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.90€.Current price is: 23.65€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Keto post 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Keto post 6

Opis

Vodnik po načelih ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov z namenom zdravljenja bolezni, spodbujanja hujšanja in optimiziranja zdravja

Dr. Joseph Mercola, svetovno priznana avtoriteta na področju alternativnega zdravljenja, je pripravil vodnik z načeli ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov, ki vam bo pomagal zdraviti bolezni, izgubiti odvečno težo in optimizirati svoje zdravje.

Zdravnik Joseph Mercola, avtor uspešnice Maščobe kot gorivo, ki buri strokovno in laično javnost, v knjigi odkriva najnovejša dognanja s področja keto diete in postenja.

Vsi vemo, da je hrana zdravilo – toda kljub temu je postenje ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoje zdravje. Kratki posti, ki jih zlahka naredi vsak človek in so strateško razporejeni, so izjemno zdravilni in se popolnoma skladajo s ketogeno prehrano, s čimer vaše telo začne izgubljati odvečno maščobo. To posledično vodi tudi v zmanjšanje stresa in vnetij, optimiziranje možganskih funkcij, preprečevanje nevroloških težav, izgubo odvečne teže in še veliko več.

Dr. Mercola v tem obširnem, a razumljivem vodniku raziskuje izjemne zdravstvene koristi, ki so posledica združitve ketogene prehrane in dobro načrtovanih postov.

V knjigi boste med drugim izvedeli:

zakaj zaradi hrane zbolimo in kako lahko to preprečimo,
kakšni so mehanizmi posta in kaj se med njim dogaja v telesu, vključno z aktivacijo matičnih celic,
kako se ciklična keto dieta – v katero so vključeni posti – razlikuje od konvencionalne keto diete,
kako deluje postenje in kako varno je za vas,
na kak način enodnevni posti spodbujajo topljenje maščob in razstrupljanje, medtem ko zmanjšujejo občutek lakote,
kako lahko svoj napredek spremljate z laboratorijskimi preiskavami
in še mnogo več

»To bo razburljivo potovanje za vas,« piše dr. Mercola. »Več kot navdušen sem, da boste v svoje življenje uvedli to, kar sam razumem kot eno najmogočnejših strategij, ki vam ne bo pomagala zgolj okrepiti zdravja, temveč ga celo izboljšati do ravni, za katero verjetno sploh niste verjeli, da je mogoča.«

V knjigi boste prejeli strategijo, ki vam bo pomagala pridobiti zdravo težo, ob čimer boste izkusili popolno osvoboditev od hrepenenja po hrani, s katero se običajno sabotirate.

Teža, ki jo boste s tem programom izgubili, bo večinoma maščoba okrog trebuha (nevarna maščoba okrog vaših organov, za katero se verjamejo, da je razlog metaboličnih težav, odpornosti na inzulin in kroničnih vnetij). Izguba te maščobe vam bo pomagala znižati vaš krvni pritisk, holesterol in tveganje za srčne bolezni ter diabetes.

O avtorju:
DR. JOSH AXE, zdravnik funkcionalne medicine, doktor kiropraktike, klinični nutricionist, je ustanovitelj svetovno najbolj obiskane spletne trgovine s področja naravnega zdravja DrAxe.com. Je tudi avtor prodajne uspešnice Eat Dirt (Jejmo zemljo) in soustanovitelj podjetja s prehranskimi dopolnili Ancient Nutrition. Dr. Axe je reden gost oddaje Dr. Oz in avtor prispevkov za revije Shape, PopSugar, HuffPost, Men’s Health, Forbes, Business Insider, Muscle & Fitness Hers in Well+Good.

Dodatno

Keto post 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0cm

isbn

9789617090499

leto-izida

2020

proizvajalec

st-strani

221 strani

vezava

Mehka vezava