Kitajski kovanec za srečo – feng shui

Kitajski kovanec za srečo – feng shui (Chinese lucky coin) velja za simbol bogastva, sreče in obilja. Ko kovance postavimo v naš dom in na delovno mesto v skladu z načeli feng shuija, pomeni, da bo lastnik užival v blaginji. Starodavni kitajski kovanci so okrogle oblike s kvadratom na sredini. Oblike kovancev so pomembne. Krog predstavlja vpliv nebes na zemljo, ki ga simbolizira kvadrat.

Kitajski kovanec za srečo - feng shui 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 7.00€.Current price is: 4.50€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kitajski kovanec za srečo - feng shui 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kitajski kovanec za srečo - feng shui 6

Opis

Kitajski kovanec za srečo – feng shui (Chinese lucky coin) velja za simbol bogastva, sreče in obilja. Ko kovance postavimo v naš dom in na delovno mesto v skladu z načeli feng shuija, pomeni, da bo lastnik užival v blaginji.

Kitajski kovanci so bili nekoč valuta v starodavni Kitajski, zato je smiselno, da predstavljajo bogastvo in obilje. Veljajo za enega od osmih zakladov skupaj z biseri, pastilami, kamnitimi zvončki, rogom nosoroga, ogledalom, knjigo in listi, ki so vsi simboli sreče in blaginje.

Ti stari kitajski kovanci so okrogle oblike s kvadratom na sredini. Oblike kovancev so pomembne. Krog predstavlja vpliv nebes na zemljo, ki ga simbolizira kvadrat.

Načini uporabe kitajskih kovancev za feng shui

Aktivno območje bogastva: Območje bogastva svojega doma lahko aktivirate s kitajskimi kovanci.

Vhodna vrata vašega doma so v feng shuiju zelo pomembna, saj tam energija priteče v vaš dom. Če postavite par kitajskih kovancev z rdečo vrvico zgoraj ali blizu vhodnih vrat, lahko v dom in družino privabite bogastvo in blaginjo.

Uspeh v karieri: Delovno mesto, na primer domača pisarna ali pisalna miza, predstavlja vašo kariero in blaginjo. Smiselno je spodbujati uspeh v teh prizadevanjih z uporabo kitajskih kovancev in feng shuija za pridobivanje dobre energije in bogastva. Deset kovancev nanizanih na rdečo ali rumeno vrvico, obešeno za vaš stol ali blizu vhoda v vašo pisarno predstavlja deset cesarjev in vabijo denar iz častnega in zakonitega vira.

Skupaj z drugimi simboli bogastva: Kitajske kovance lahko kombinirate tudi z drugimi simboli feng shuija (kot so sloni, mistični vozel, bogovi bogastva itd.), da povečate in privabitee blaginjo, obilje in veliko sreče.

Vaša denarnica: V denarnici imate denar, kreditno kartico in identifikacijski dokument, ki je povezan z vašim bogastvom. Poskusite dati nekaj kitajskih kovancev v denarnico, da privabite obilje. Medtem ko ste pri tem, se prepričajte, da je vaša denarnica v dobrem stanju (ali še bolje, da si privoščite novo!). Naj bo vaša valuta in kartice urejene in dobro organizirane.

Nosite kitajske kovance: Kitajske kovance lahko nosite kot močne amulete za privabljanje bogastva in zaščite. Komplet devetih kovancev (skupaj) so močan amulet za srečo. Najbolje, da so obešeni na zlato verižico ali rdečo vrvico.

Velikost kovanca: 3 cm
Cena: na kos

Dodatno

Kitajski kovanec za srečo - feng shui 7Lastnosti