Knjiga šamanov o življenju in prehajanju

Orodja za zdravljenje telesa, uma in duha – Knjiga vsebuje dvanajst čudežnih zgodb o ljudeh, ki so z uporabo šamanskih energijskih tehnik doživeli izjemne telesne in čustvene ozdravitve.

Knjiga šamanov o življenju in prehajanju 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Knjiga šamanov o življenju in prehajanju 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Knjiga šamanov o življenju in prehajanju 6

Opis

Orodja za zdravljenje telesa, uma in duha

Knjiga vsebuje dvanajst čudežnih zgodb o ljudeh, ki so z uporabo šamanskih energijskih tehnik doživeli izjemne telesne in čustvene ozdravitve.

Temeljijo na Villoldovih izkušnjah zdravilca, strokovnjaka za duševno zdravje ter zagovornika staroselske modrosti in izročil.

Energijska vrv ohranja povezavo z ljudmi, s katerimi smo si nekoč delili trpljenje ali sanje. In prav kot popkovnica dovaja kri, bogato s hranili, so vrvi, ki nas povezujejo z drugimi, bogate čustev in občutkov. Da bi postali, kdor smo, in razvijali zdrave odnose z ljudmi, ki nas imajo radi in včasih tudi sovražijo, jih je, podobno kot popkovnico, nujno prerezati.

Neobvladljiva sila nedokončanih zgodb, ki živijo v naši psihi, nas vleče, da se utelešamo v okoliščine, v katerih bomo dobili priložnost celjenja.


Iz knjige:

Kot mlad antropolog sem s polnim nahrbtnikom sanj in polno glavo zahodnega pojmovanja znanosti ter psihologije prispel v Cusco, glavno mesto inkovskega cesarstva. Peru je bil tedaj nevarna država, v gorskih vaseh so prebivale tolpe teroristov, v deželi sta vladala kaos in družbena neenakost. K sreči sem takoj spoznal starega Indijanca, ki je postal moj prvi mentor. 

Ponosnega na diplomo in globoko prepričanega, da je moje dojemanje resničnosti in človeškega uma edino smiselno, me je čakalo prvo pretresljivo srečanje z njegovim pogledom na svet.

Najprej me je opozoril na razliko med podatki in modrostjo. Da bi se naučil brezčasne modrosti starodavnih Američanov, bi moral najprej izprazniti glavo, prepolno dejstev in podatkov, ki sem jih zamenjeval za znanje.

Dodatno

Knjiga šamanov o življenju in prehajanju 7Lastnosti

avtor

,

format

14,5 x 22,0 cm

isbn

9789617208030

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

204 strani

vezava

Mehka vezava