Ko se zbudim – 365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva

365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva Vsak dan vsaj za nekaj trenutkov opustite um in se okopajte v božanskosti. Ti trenutki so edini resnični trenutki. So edini trenutki, ko lahko rečete, da ste res živeli; vsi drugi trenutki bodo pozabljeni. Knjigi Ko se zbudim in Preden zaspim sta bili

Ko se zbudim - 365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.90

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ko se zbudim - 365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ko se zbudim - 365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva 5

Opis

365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva

Vsak dan vsaj za nekaj trenutkov opustite um in se okopajte v božanskosti. Ti trenutki so edini resnični trenutki. So edini trenutki, ko lahko rečete, da ste res živeli; vsi drugi trenutki bodo pozabljeni.

Knjigi Ko se zbudim in Preden zaspim sta bili ustvarjeni na Oshovo pobudo. Zasnovani sta tako, da vsak dan zajame določeno temo, jutranja in večerna tema pa druga drugo dopolnjujeta.

Vsebujeta 365 meditacij, ki so predvidene za kronološko, ne naključno prebiranje.

Knjigo Ko se zbudim lahko prebirate sámo ali pa v kombinaciji z večerno knjigo. Besedila so izbrana prav za jutranji čas – za umirjen, meditativen začetek dneva.

»[Mistikove] besede so prežete s tišino, njegove besede niso hrupne. Imajo melodijo, ritem, zven in v samem jedru njegovih besed je tišina. Če lahko prodrete v njegove besede, naletite na neskončno tišino. V budove besede pa ne morete prodreti z analiziranjem, argumentiranjem ali razpravljanjem. Z njim morate vzpostaviti odnos, se uglasiti na njegove frekvence, biti usklajeni z njim … V tej uglašenosti, v tej enosti človek vstopi v samo jedro učiteljevih besed. In tam ne boste našli nobenega zvoka, nobenega hrupa; našli boste samo absolutno tišino. In ko jo boste okusili, boste razumeli učitelja. Zapomnite si: ni pomemben pomen besede, ampak njena tišina.«

Dodatno

Ko se zbudim - 365 poživljajočih trenutkov za zavesten začetek dneva 6Lastnosti

leto-izida 2016
format 15,0 x 17,0 cm
st-strani 248 strani
vezava Trda vezava
isbn 9789616950596
proizvajalec
avtor