Kreativna vizualizacija za začetnike

Dosežite svoje cilje in uresničite svoje sanje – Priljubljen avtor Richard Webster predstavlja učinkovit sistem vizualizacije za uresničenje vseh vaših sanj, vključno z nasveti, kaj storiti, če vas na tej poti pričakajo težave. Enostavne tehnike vizualizacije za uresničenje vaših sanj.

Kreativna vizualizacija za začetnike 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.90

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Kreativna vizualizacija za začetnike 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Kreativna vizualizacija za začetnike 6

Opis

Dosežite svoje cilje in uresničite svoje sanje

Priljubljen avtor Richard Webster predstavlja učinkovit sistem vizualizacije za uresničenje vseh vaših sanj, vključno z nasveti, kaj storiti, če vas na tej poti pričakajo težave.

Enostavne tehnike vizualizacije za uresničenje vaših sanj.

Vsak od nas ima sposobnost, da si vizualizira svoj uspeh in uresniči svoje upe in sanje. Kreativna ali ustvarjalna vizualizacija je naravna sposobnost človeškega uma. Vsi vrhunski ustvarjalci uporabljajo vizualizacijo za dosego svojih ciljev na vseh področjih življenja. Kreativno vizualizacijo lahko uporabite, da v svoje življenje privabite dolgoročne spremembe.

Z enostavnimi vajami in lahko razumljivimi tehnikami v tej knjigi boste spoznali kaj je vizualizacija, kako deluje, moč svoje vere, nahranili in obnovili vašo dušo ter si izboljšali življenje na vseh področjih in nivojih, vključno z vašim zdravjem, odnosi, kariero, učenjem, ustvarjalnostjo in financami.

Avtor Richard nam v svojem priljubljenem pogovornem stilu razloži metodologijo, ki stoji za kreativno vizualizacijo in nam hkrati ponudi orodja ter znanje za vizualizacije, ki jih bomo potrebovali, da uresničimo svoje cilje, pa najsi bo to na poslovnem, zdravstvenem, samouresničevalnem ali družinskem področju.

Kreativna vizualizacija za začetnike vsebuje enostavne vaje vizualizacije, ki so podkrepljene z resničnimi življenjskimi situacijami in avtorjevimi osebnimi izkušnjami s to metodo, prav tako nam predstavi načine, kako se spopasti z ovirami, ki nas neizogibno čakajo na tej poti. Na koncu nam avtor ponudi tudi nasvete, kako ravnati, če še niste določili svojih ciljev, oziroma, če jih še niste udejanjili znotraj vašega razumskega sveta ter kako vpeljati pozitivne rezultate, medtem ko hkrati ohranjate vaše naravno ravnotežje.

Poskusite z raznovrstnimi, preprostimi aktivnostmi in z njimi povezanimi tehnikami, da si:

– Izboljšate zdravje
– Zgradite zadovoljujoče odnose
– Napredujete v službi in zaslužite več denarja
– Dvignete nivo vaše ustvarjalnosti
– Nahranite in obnovite vašo dušo

Richard Webster je avtor, ghostwriter, mentalist, hipnotizer in čarovnik.

Richard Webster se je leta 1946 rodil v Aucklandu in odraščal na Novi Zelandiji. Izobraževal se je na King’s School in King’s College. Za psihični svet se zanima že od svojega devetega leta. Kot otrok je pisal in izdajal tednik za sosesko z imenom The Waiochiel, ki ga je prodajal sosedom. Kot najstnik pa se je začel ukvarjati s hipnozo in pozneje postal profesionalni odrski hipnotizer. Po končanem šolanju je delal v založništvu in kupil knjigarno, nato pa je začel pisateljsko in govorniško kariero. Sprva je delal kot ghostwriter in o tem napisal krajšo knjigo. Je avtor 112 knjig, večinoma na temo new age. Napisal je tudi tri romane.

Rainbow News ga je opisal knot »enega najuspešnejših pisateljev v državi«. Leta 2000 je bila ustanovljena nagrada Richarda Websterja za popularno leposlovje, zmagovalec pa prejme 5.000 dolarjev nagrade in objavo svojega zmagovalnega dela.

Webster je nekdanji predsednik novozelandskega društva čarovnikov. Februarja 2013 je prejel prestižno nagrado Grand Master of Magic. Napisal je tudi 37 knjig za čarovnike in mentaliste, od katerih so mnoge uvrščene med sodobne klasike.

Dodatno

Kreativna vizualizacija za začetnike 7Lastnosti

avtor

format

13,5 x 20,0 cm

isbn

9789617079388

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

230 strani

vezava

Mehka vezava