Magija velikopoteznega mišljenja

Magija velikopoteznega mišljenja opogumlja k zastavljanju (višjih) ciljev in daje uporabne metode za doseganje uspehov. Za to je potrebno prepricanje, ne le želja. Prepricanje zbere za nalogo potrebno moc, spretnost in energijo. Vera v dosego cilja odkriva tudi nacin izvedbe. Ne uspe nam zgolj zato, ker bi imeli sreco. Uspeh je

Magija velikopoteznega mišljenja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.90€.Current price is: 23.65€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Magija velikopoteznega mišljenja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Magija velikopoteznega mišljenja 3

Opis

Magija velikopoteznega mišljenja opogumlja k zastavljanju (višjih) ciljev in daje uporabne metode za doseganje uspehov.
Za to je potrebno prepricanje, ne le želja. Prepricanje zbere za nalogo potrebno moc, spretnost in energijo. Vera v dosego cilja odkriva tudi nacin izvedbe. Ne uspe nam zgolj zato, ker bi imeli sreco. Uspeh je posledica pocetja tistih stvari in obvladovanje tistih nacel, ki ga proizvajajo. Dr. Scwartz prikaže skrbno nacrtovan program za osvojitev mišljenjskih in vedenjskih navad, ki vodijo k uspehu. 

Prav vsi smo – morda bolj, kot se tega zavedamo – proizvodi lastnega mišljenja in mišljenja okolice, ki ga sprejemamo kot družbene norme ali sugestije. In vse prevec tega mišljenja je dlakocepnega, ne pa velikopoteznega. 

Gre za klasicno in trajno delo s podrocja motivacije in pozitivnega mišljenja. Knjiga je bila prvic objavljena leta 1959, nemudoma postala prodajna uspešnica, prodanih je že na milijone izvodov, in še vedno izhaja po vsem svetu v široki paleti jezikov. 

Dr. David J. Schwartz (1927-1986) je bil profesor na Georgia State University v Atlanti. Velja za enega najvecjih strokovnjakov s podrocja psihologije motivacije. Ustanovil je svoje podjetje, specializirano za svetovanje in razvoj vodenja. Predaval je številnim trgovskim združenjem in prodajnim skupinam ter vodil izobraževanja za vodstvene kadre. Je avtor vecih knjig, najodmevnejša je pricujoca.

Dodatno

Magija velikopoteznega mišljenja 4Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida 2017
format 15,5 x 23,5 cm
st-strani 216 strani
vezava Mehka vezava
isbn 978-961-6468-
proizvajalec
avtor