Med znanostjo in duhovnostjo

Ustvarjanje nove zgodbe človeštva Kozmično ravnotežje Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo znanosti in duhovnosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. Ponuja nam novo razumevanje izvora človeštva, ki nam lahko pomaga izkoristiti izjemne sposobnosti, ki jih imamo. Kaj bi pomenilo odkritje, da imamo v

Med znanostjo in duhovnostjo 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.90€.Current price is: 26.00€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Med znanostjo in duhovnostjo 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Med znanostjo in duhovnostjo 3

Opis

Ustvarjanje nove zgodbe človeštva

Kozmično ravnotežje

Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo znanosti in duhovnosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. Ponuja nam novo razumevanje izvora človeštva, ki nam lahko pomaga izkoristiti izjemne sposobnosti, ki jih imamo.

Kaj bi pomenilo odkritje, da imamo v življenju izjemne lastnosti samozdravljenja, dolgoživosti in globoke intuicije? Ali je mogoče, da je napredna zavest, ki so jo v preteklosti dosegali redki menihi, nune in mistiki, dejansko mišljena kot običajen del našega vsakdanjega življenja?

V tej knjigi razodetij Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolje prodajani avtor New York Timesa in nominiranec za nagrado Templeton Award 2018, pojasnjuje, da nam teh vprašanj ni več treba zastavljati v obliki »Kaj če?«

V prvem delu knjige boste odkrili:
– zakaj nova znanstvena odkritja ne podpirajo več splošno sprejete zgodbe o izvoru človeštva,
– zakaj evolucija ne more pojasniti našega obstoja,
– dokaze, da srčne celice razmišljajo, čutijo in se spominjajo, in zakaj je to pomembno,
– da vesolje ni mrtvo, kot to pojasnjuje sodobna znanost,
– da najnovejša odkritja podpirajo to, kar že tisočletja učijo starodavni teksti.

V drugem, praktičnem delu knjige pa boste prejeli:
– tehnike, s katerimi lahko na zahtevo prebudimo globoko intuicijo,
– starodavna orodja za dolgo življenje in spopadanje s stresom sodobnega sveta,
– strategije, kako »boj za preživetje« zamenjamo s sodelovanjem in empatijo, s čimer lahko
spremenimo svojo usodo in usodo sveta,
– navodila, kako spremeniti svoja prepričanja o tem, kdo smo in kakšno je naše poslanstvo na Zemlji.

Nedavna odkritja, ki segajo od človeške evolucije in genetike do nove znanosti o nevrokardiologiji (mostu med možgani in srcem), so spremenila način, kako smo v zadnjih 150 letih razmišljali o sebi, svojem izvoru in svojih zmožnostih. Na tej bralcu prijazni poti odkrivanja Braden poudari dejstvo, da smo kot ljudje še močnejši in bolj povezani med seboj in s svetom, kot so znanstveniki verjeli v preteklost. To nesporno dejstvo vodi do še globljih skrivnosti: Kako prebuditi izjemne sposobnosti, ki izvirajo iz tako izjemne povezave? In kakšno vlogo ima naša starodavna in skrivnostna dediščina v našem življenju danes?

Ko nova odkritja dokazujejo, da obstoječa človeška zgodba ne temelji več na dejstvih, je čas za spremembo zgodbe. Ta preprosta resnica je temelj pričujoče knjige.

Petkrat nagrajeni najbolj prodajani avtor New York Timesa in znanstvenik Gregg Braden je mednarodno uveljavljen kot pionir v povezovanju znanosti, duhovnosti in resničnega sveta. Po uspešni karieri računalniškega geologa v času energetske krize v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja delal kot predstavnik v Vesoljskem poveljstvu ameriških letalskih sil.
Leta 1991 je postal prvi tehnični vodja operacij za Cisco Systems. Od leta 1986 Gregg raziskuje visokogorske vasi, oddaljene samostane in pozabljena besedila, da bi združil starodavne brezčasne skrivnosti z najboljšo sodobno znanostjo. Avtor 11 nagrajenih knjig, ki so zdaj objavljene v 38 jezikih, je prejel številna priznanja, vključno z nominacijo za prestižno nagrado Templeton leta 2018. Svoje predstavitve je delil z Združenimi narodi, podjetjem Fortune 500 in ameriškimi vojaškimi enotami, pa tudi v obliki medijskih predstavitev po vsem svetu.

Dodatno

Med znanostjo in duhovnostjo 4Lastnosti

avtor
format 22,0 x 14,0 cm
isbn 9789617033885
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 270 strani
vezava Mehka vezava