Medicinski Qigong – Pot do zdravja

Medicinski Qigong je primeren za vsakogar, ki ima motivacijo in željo spoznavati življenje še iz druge perspektive, kjer ni dejaven samo razum in logično razmišljanje, temveč je to učenje zastavljeno bolj celostno. Sistem je zasnovan in se prakticira v urjenju tako notranjih kot zunanjih veščin. V urjenju se učimo prepoznavati

Medicinski Qigong - Pot do zdravja 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.65

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Medicinski Qigong - Pot do zdravja 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Medicinski Qigong - Pot do zdravja 4

Opis

Medicinski Qigong je primeren za vsakogar, ki ima motivacijo in željo spoznavati življenje še iz druge perspektive, kjer ni dejaven samo razum in logično razmišljanje, temveč je to učenje zastavljeno bolj celostno.

Sistem je zasnovan in se prakticira v urjenju tako notranjih kot zunanjih veščin. V urjenju se učimo prepoznavati ta vidik in povezavo med svojim notranjim svetom mikrokozmosa ter makrokozmosom.

Vsak proces se začne v nas samih in se odraža navzven ter obratno – tudi zunanji dejavniki povzročijo reakcijo v naši najgloblji biti. Vadba se opira na teorijo starodavnih taoističnih zakonitosti treh zakladov: telesa – jing, energije – qi in duha oz. miselnosti – shen. Pomembno je, da teh zakonitosti ne obravnavamo ločeno, saj vse tri komponente delujejo kot celota.

H knjigi je priložen DVD z vajami.

Dodatno

Medicinski Qigong - Pot do zdravja 5Lastnosti

avtor

cas-trajanja
format

16,5 x 24,0 cm

isbn

9789612883416

leto-izida

2018

st-strani

115 strani

vezava

Mehka vezava

proizvajalec