Mir s Seneko

Knjiga je napisana v obliki 79 vprašanj, ki izvirajo iz tesnobe, in odgovorov, obarvanih s filozofsko stoičnostjo, v katerih Seneka poglablja in širi stališče, ki je vir tesnobe, in ga relativizira.

Mir s Seneko 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.00€.Current price is: 18.05€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Mir s Seneko 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Mir s Seneko 6

Opis

Knjiga je napisana v obliki 79 vprašanj, ki izvirajo iz tesnobe, in odgovorov, obarvanih s filozofsko stoičnostjo, v katerih Seneka poglablja in širi stališče, ki je vir tesnobe, in ga relativizira.


Iz knjige:

“Nikar si ne delaj  svojega trpljenja še sam hujšega in ne toži preveč. Raje se spodbujaj in si reci: “To ni nič ali vsaj nič pomembnega; vzdržimo! Saj bo kmalu minilo!” Če boš tako mislil, si ga boš olajšal.”

“Nihče ne more srečno živeti, kdor gleda samo nase in obrača vse v svoj prid: za drugega moraš živeti, če hočeš živeti zase.”

“Če prijateljuješ s seboj, ne boš nikoli sam. Hekaton je rekel, da se je veliko naučil, ko je postal prijatelj samemu sebi. In to je prvi korak, da postaneš dober prijatelj drugim.”


Charan Díaz Arquillo je psiholog z več kot 17-izkušnjami v psihoterapiji, osebnostni rasti, edukativni in organizacijski psihologiji. Diplomiral je iz humanistične in integrativne psihoterapije, čuječnosti ter klinične hipnoze na Univerzi v Barceloni in je avtor ter soavtor več knjig. Blizu so mu hinduistična in grška filozofija, vzhodnjaške zgodbe in mitologija.

Jana Capri je diplomirala iz prevajanja na Karlovi univerzi v Pragi, govori pet jezikov in vodi tečaje nevrolingvističnega programiranja. Študirala je tudi psihološko astrologijo in kreativno pisanje, je soavtorica štirih knjig in blogerka.  Zanimata jo psihosomatika in osebnostna rast. Rada bere in piše knjige, ki pomagajo k boljšemu občutku o sebi. Živi v Barceloni.

Dodatno

Mir s Seneko 7Lastnosti

avtor

,

format

14,4 x 22,0 cm

isbn

9789616943925

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

160 strani

vezava

Mehka vezava