Moje življenje je moja odgovornost

Spoznanja, da živimo zavestno Živeti zavestno pomeni, da se zavedate, kaj se v življenju dogaja, in kar je še pomembnejše, kaj se dogaja v vaši glavi. Kako doživljate življenje, je odvisno od vaše izbire, v kaj verjamete. Spoznanja v tej čudoviti barvni knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite

Moje življenje je moja odgovornost 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

20.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Moje življenje je moja odgovornost 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Moje življenje je moja odgovornost 3

Opis

Spoznanja, da živimo zavestno

Živeti zavestno pomeni, da se zavedate, kaj se v življenju dogaja, in kar je še pomembnejše, kaj se dogaja v vaši glavi. Kako doživljate življenje, je odvisno od vaše izbire, v kaj verjamete. Spoznanja v tej čudoviti barvni knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite svet, vendar ne na način, kot misli večina od nas.
Če si nikoli ne vzamete časa, da raziščete svoja prepričanja ali preverite svoje domneve, ne živite zavestno. Ko ne živite zavestno, živite na podlagi prepričanj, ki jih imajo drugi. In potem skušate izpolniti pričakovanja nekoga drugega in ne svojih.

Spoznanja v tej knjigi prihajajo iz občutka zavedanja, da lahko spremenite svet, vendar ne na način, kot misli večina od nas.

Resnična sprememba se zgodi, ko sprejmete, da je le ena stvar, ki se lahko spremeni: Kako izberete, da vidite stvari. Ko z vami delim ta spoznanja, upam, da vas bodo navdihnila, da se vprašate o tem, kaj so vam povedali, in da preživite nekaj trenutkov v premišljanju o možnosti, da stvari morda niso take, kot so vam govorili.
Ta knjiga je povabilo, da sprejmete odgovornost za svoje življenje in pustite drugim, da sprejmejo odgovornost za svoje.

Knjige ni treba brati stran za stranjo in vso naenkrat. Spoznanja lahko berete po poljubnem vrstnem redu. Vsako poglavje ima:

• sliko z naslovom spoznanja;
• razpravo ali razširitev tega spoznanja;
• snov za razmislek in
• dejanja, ki so priporočljiva v zvezi s spoznanji, o katerih razmišljate.

Priporočam, da med branjem vodite dnevnik in si zapisujete opažanja in spoznanja.

Dodatno

Moje življenje je moja odgovornost 4Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,5 cm

isbn

9789612291402

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

140 strani

vezava

Mehka vezava