Mojstrica mej

Temeljni vodnik o tem, kako biti iskrena in videna in kako (končno) zaživeti svobodno – Knjiga “Mojstrica mej” avtorice Terri Cole je namenjena ženskam in ponuja celovit vodnik za vzpostavljanje in ohranjanje zdravih meja v različnih vidikih njihovega življenja. Knjiga se osredotoča na pomembnost postavljanja meja, da bi živeli bolj srečno in zdravo življenje, ki si ga zaslužimo. Tu je nekaj ključnih točk in sporočil iz knjige:

Mojstrica mej 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.00

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Mojstrica mej 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Mojstrica mej 6

Opis

Temeljni vodnik o tem, kako biti iskrena in videna in kako (končno) zaživeti svobodno

Knjiga “Mojstrica mej” avtorice Terri Cole je namenjena ženskam in ponuja celovit vodnik za vzpostavljanje in ohranjanje zdravih meja v različnih vidikih njihovega življenja. Knjiga se osredotoča na pomembnost postavljanja meja, da bi živeli bolj srečno in zdravo življenje, ki si ga zaslužimo. Tu je nekaj ključnih točk in sporočil iz knjige:

  1. Zdrave meje: Avtorica poudarja, da so zdrave meje ključnega pomena za ohranjanje lastnega dobrega počutja. Brez zdravih meja lahko pride do izčrpanosti, pretiranega razdajanja in težav v odnosih.
  2. Razumevanje lastnih potreb: Knjiga spodbuja bralke, naj bolje razumejo svoje želje, potrebe in omejitve ter se zavedajo, da je sprejemljivo skrbeti zase.
  3. Komunikacija: Boljša komunikacija je ključna za vzpostavljanje zdravih meja. Knjiga ponuja praktične nasvete in tehniko za učinkovito komuniciranje svojih potreb in želja.
  4. Prevzemanje nadzora nad življenjem: Avtorica predstavlja izkustvene prakse, ki pomagajo bralkam, da prevzamejo nadzor nad različnimi vidiki svojega osebnega in poklicnega življenja.
  5. Listina temeljnih pravic: V knjigi so predstavljene temeljne pravice, ki naj bi jih imela vsaka “mojstrica mej,” vključno s pravico do reči ne brez občutka krivde, pravico do napak, pravico do izražanja čustev in še več.
  6. Osredotočenost na sebe: Knjiga spodbuja bralke, naj dajo prednost skrbi zase, ne da bi se pri tem počutile sebične.

Avtorica Terri Cole je priznana psihoterapevtka in strokovnjakinja za odnose. Knjiga “Mojstrica mej” ponuja praktične in dostopne nasvete za ženske, ki želijo izboljšati svoje meje, komunikacijo in kakovost življenja.

Dodatno

Mojstrica mej 7Lastnosti

avtor

Terri Cole

format

14 , 0 x 22 , 0 cm

isbn

9789617184556

leto-izida

2023

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

298 strani

vezava

Mehka vezava