Nadaljevalno theta zdravljenje – Nadaljevalni ThetaHealing

Odkrijte, kako lahko z uporabo energije Vsega, kar je, izboljšate svoje življenje in počutje! V prvi knjigi Theta zdravljenje je Vianna Stibal opisala enostavno, a življenje spreminjajočo tehniko, s katero se je ozdravila, ko je medicina ni mogla: ThetaHealing®. Pri tej izjemni zdravilni tehniki uporabimo energijo vseh stvari – Vsega,

Nadaljevalno theta zdravljenje - Nadaljevalni ThetaHealing 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 25.90€.Current price is: 24.61€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nadaljevalno theta zdravljenje - Nadaljevalni ThetaHealing 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nadaljevalno theta zdravljenje - Nadaljevalni ThetaHealing 6

Opis

Odkrijte, kako lahko z uporabo energije Vsega, kar je, izboljšate svoje življenje in počutje!

V prvi knjigi Theta zdravljenje je Vianna Stibal opisala enostavno, a življenje spreminjajočo tehniko, s katero se je ozdravila, ko je medicina ni mogla: ThetaHealing®. Pri tej izjemni zdravilni tehniki uporabimo energijo vseh stvari – Vsega, kar je – da korenito spremenimo svoje miselne vzorce, odnose, fizično počutje in še veliko več.

V tej izjemni knjigi, ki dopolnjuje prvo, Vianna na podlagi tisočih terapij s svojimi strankami nadalje raziskuje delovanje, proces in koristi ThetaHealinga.

V njej boste izvedeli še več o pomembnosti vaših občutkov in prepričanj. Spoznali boste sedem ravni obstoja in to, kako vam omogočajo, da se povežete z najvišjimi ravnmi ljubezni in energije Vsega, kar je. Z uporabo moči zdravilne tehnike ThetaHealing® boste duhovno, čustveno in fizično izboljšali svoje življenje.


Iz knjige:

»Na samo naravo življenja lahko gledamo kot na čisto energijo. Sedem ravni obstoja predstavlja ples in kroženje te energije. Ta božanska energija je neskončna in preprosto spreminja obliko skozi različne frekvence vibracij. Nobena raven obstoja ni bolj pomembna od drugih. Cilj je uravnovesiti se z energijo vsake ravni skozi Sedmo raven Kreatorja vsega, kar je, z univerzalnim duhom, ki povezuje vse stvari v obstoju.

Ta knjiga ni namenjena zgolj razlagi tega, temveč se osredotoča na energijo, ki prinaša najboljše in najhitrejše rezultate ter prikaže, da se tisto, kar je ustvarjeno, lahko »odustvari« in ponovno ustvari.

Nadaljevalni ThetaHealing obsega razumevanje duhovne narave atomov in vedenje, da smo čudovita bitja, ki ustvarjajo resničnost.«


Vianna Stibal je ustvarjalka in ustanoviteljica duhovne filozofije, meditacije in zdravilne tehnike, znane kot ThetaHealing®. Je priznana zdravilka, avtorica in motivacijska govornica, ki po vsem svetu izvaja seminarje skupaj z možem Guyem za ljudi vseh ras, prepričanj in religij. Izobrazila je izvajalce in učitelje, ki delujejo v več kot sto osemdesetih državah, od leta 2019 pa na tisoče inštruktorjev in približno šeststo tisoč izvajalcev po vsem svetu.

Vianna uči, da smo vsi ljudje Božje iskre, ki ustvarjajo lastno resničnost. Vse v življenju služi svojemu namenu. Predana je temu, da z iskrenim humorjem in pristno prijaznostjo deli svojo ljubezen do Kreatorja Vsega, kar je. Njena izobraževanja in knjige spreminjajo življenja in še naprej pomagajo ljudem po vsem svetu.

Dodatno

Nadaljevalno theta zdravljenje - Nadaljevalni ThetaHealing 7Lastnosti

avtor
isbn 9789617090581
leto-izida 2020
proizvajalec
vezava Mehka vezava