Ni se vam treba spreminjati

Zbudite se, vse je v redu – Anthonyja de Mella so ljudje pogosto spraševali, kaj morajo storiti, da se bodo spremenili. Če se to sprašujete tudi vi, ima za vas presenečenje! Storiti vam ni treba ničesar.

Ni se vam treba spreminjati 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 22.00€.Current price is: 20.46€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ni se vam treba spreminjati 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ni se vam treba spreminjati 6

Opis

Zbudite se, vse je v redu

Anthonyja de Mella so ljudje pogosto spraševali, kaj morajo storiti, da se bodo spremenili. Če se to sprašujete tudi vi, ima za vas presenečenje! Storiti vam ni treba ničesar.

Poglejte okrog sebe in poskusite poiskati enega samega zares radostnega človeka, nekoga, ki je neustrašen in osvobojen negotovosti, tesnobe, napetosti in skrbi.

Srečo bi imeli, če bi našli enega takega med sto tisoč ljudmi. Ironično je, da smo bili rojeni radostni, vendar smo to izgubili. Ob rojstvu smo bili obdani z božanskostjo spokojnosti, radosti in ljubezni; a smo jo izgubili. Tako je, kot bi bili hipnotizirani, da vidimo, česar ni, in ne vidimo, kar je.

PRELISTAJ KNJIGO >>

Družba nam je oprala možgane, zato živimo na podlagi neomajnega prepričanja, da ne moremo biti srečni brez denarja, moči, uspeha, odobravanja, romantične ljubezni in tako naprej.

To je lažno prepričanje, zaradi katerega se nenehno pehamo in zaradi katerega se ves čas osredotočamo na to, česar nimamo. Ves čas smo na milost in nemilost prepuščeni stvarem in ljudem, medtem ko se obupno želimo podrediti formuli za radost, ki jo je ustvarila naša družba, le da nazadnje odkrijemo, da nam ne ponuja ničesar drugega kot začasne predahe od strahu, da nam bo spodletelo.

Toda obstaja način, kako se zbuditi.

Obstaja način, kako lahko vse, kar je lažno in nevrotično, izpustite, vaše oči pa uzrejo radostno resničnost, ki vas obdaja.

Nova knjiga Anthonyja de Mella vam bo pomagala ponovno odkriti življenje, ki vam je bilo namenjeno.

»Čeprav je Anthony živel na Zemlji le petinpetdeset let, so njegovi nauki danes enako pomembni kot kadarkoli prej. Zaradi njegove edinstvene zmožnosti povezovanja zahodne in vzhodne duhovnosti njegove besede navdihujejo in preobražajo.«

Rhonda Byrne, avtorica uspešnice Skrivnost

»To ni knjiga, ki bi jo le prebrali. Je knjiga, ki postane del nas. Korak za korakom. Ena ideja, en odstavek, eno poglavje naenkrat. Z njo boste postali notranje veliko bogatejši.«

Neil Streuss, avtor uspešnice z lestvice New York Timesa The Truth

ANTHONY DE MELLO je bil jezuitski duhovnik, ki se je rodil v Bombaju leta 1931. Znan je kot eden največjih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja, cenjen zaradi svojega prelomnega dela, v katerem združuje zahodno in vzhodno duhovnost.

Poleg tega je ustanovil Inštitut Sadhana v Indiji. Napisal je knjižni uspešnici Zavedanje in Pot do ljubezni ter enajst drugih knjig, ki so bile prevedene v enaindvajset jezikov in so se po svetu prodale v večmilijonskih nakladah.

Njegovo delo tudi po njegovi smrti leta 1987 močno vpliva na življenja ljudi.

Osvobajajoči in navdihujoči vpliv njegove praktične duhovnosti so prepoznali nekateri največji duhovni učitelji našega časa; med njimi so Rhonda Byrne, Eckhart Tolle, Neil Strauss, Adyashanti, Thomas Moore in Paulo Coelho.

Dodatno

Ni se vam treba spreminjati 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0cm
isbn 9789617129144
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 159 strani
vezava Mehka vezava