Nič od tega ni res

Lisa Jewell, avtorica knjižnih uspešnic z lestvice New York Timesa, znana po »izvrstnem tempu, zapletenih likih in prepričljivem pripovedovanju« (BuzzFeed), se vrača z novim, sijajnim psihološkim trilerjem o ženski, ki postane glavna junakinja svojega priljubljenega podkasta o resničnem zločinu.

Nič od tega ni res 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nič od tega ni res 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nič od tega ni res 6

Opis

Lisa Jewell, avtorica knjižnih uspešnic z lestvice New York Timesa, znana po »izvrstnem tempu, zapletenih likih in prepričljivem pripovedovanju« (BuzzFeed), se vrača z novim, sijajnim psihološkim trilerjem o ženski, ki postane glavna junakinja svojega priljubljenega podkasta o resničnem zločinu.


Priljubljena podkasterka Alix Summer med praznovanjem svojega petinštiridesetega rojstnega dne v lokalni restavraciji spozna nevpadljivo gospo po imenu Josie Fair. Pokaže se, da tudi Josie praznuje petinštirideseti rojstni dan. Pravzaprav sta rojstnodnevni dvojčici.
Nekaj dni pozneje se Alix in Josie spet srečata, tokrat pred šolo Alixinih otrok. Josie je poslušala Alixine podkaste in meni, da bi bila tudi sama lahko zanimiva tema za njeno serijo. Pove ji, da je namreč na pragu velikih sprememb v življenju.

Josiejino življenje se zdi nenavadno in zapleteno, in čeprav Alix gloda dvom, se ne more upreti skušnjavi, da bi z njo posnela podkast. Počasi ji postane jasno, da Josie skriva temne skrivnosti, in še preden se zave, si Josie izbori pot v njeno življenje – in dom.

Toda tako hitro, kot je prispela, tudi izgine. Alix šele takrat odkrije, kakšno grozo je Josie pustila za seboj in da je sama postala junakinja lastnega podkasta o resničnem zločinu ter da sta njeno življenje in družina ogrožena.
Kdo je Josie Fair? In kaj je naredila?


»Če vam je bila všeč Resnica o Verity avtorice @colleenhoover, vam bo po mojem všeč tudi ta knjiga!«
– Emily Henry, avtorica uspešnic z lestvice New York Timesa

»Veličastno temačna, tako premišljena in popolnoma zasvojljiva – to je ena najboljših Lisinih knjig. Ta knjiga me je držala pokonci, da sem brala pozno v noč, in me strašila v sanjah!«
– Lucy Foley, avtorica knjige Pariško stanovanje, uspešnice z lestvice New York Timesa

»Muhast, izmuzljiv roman, v katerem nihče ni tak, kot se zdi. Ko se dih jemajoča zgodba razvija, bralci lupijo plasti in ob tem odkrivajo maščevanje, škodo, ki jo pustijo dogodki iz preteklosti, in tako žive like, da bi lahko vstopili v sobo in sedli na njihov kavč. Lisa Jewell utrjuje svoj položaj kraljice leposlovja, ki temelji na likih.«
– Gillian Mcallister, avtorica knjige Ob nepravem času na nepravem mestu, uspešnice z lestvice New York Timesa

»Veličastno temačno in bolj zamotano kot gordijski vozel.«
– Jojo Moyes, avtorica knjižnih uspešnic z lestvice New York Timesa


LISA JEWELL je avtorica enaindvajsetih vrhunskih uspešnic, ki so se uvrstile na seznam New York Timesa, vključno z Družino nad nami, Brez nje ter Invisible Girl in Watching You. Prodanih je bilo že več kot deset milijonov izvodov njenih knjig, njena dela pa so bila prevedena v devetindvajset jezikov.

Dodatno

Nič od tega ni res 7Lastnosti

avtor

leto-izida

2024

st-strani

362 strani