Nikoli ni prepozno

Kdo ste? Zakaj ste tu? Kako razmišljate o življenju? Iskanje odgovorov na ta vprašanja že tisoče let pomeni potovanje vase. Toda kaj to pravzaprav je? Louise L. Hay je prepričana, da je znotraj vsakega od nas moč, ki nas lahko ljubeče usmerja k popolnemu zdravju, popolnim odnosom, popolnim karieram in

Nikoli ni prepozno 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nikoli ni prepozno 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nikoli ni prepozno 3

Opis

Kdo ste? Zakaj ste tu? Kako razmišljate o življenju?

Iskanje odgovorov na ta vprašanja že tisoče let pomeni potovanje vase. Toda kaj to pravzaprav je?

Louise L. Hay je prepričana, da je znotraj vsakega od nas moč, ki nas lahko ljubeče usmerja k popolnemu zdravju, popolnim odnosom, popolnim karieram in nam pomaga doseči bogastvo vseh vrst. Da bi mogli vse to pridobiti in obdržati, moramo najprej verjeti, da je mogoče. Nato moramo hoté opustiti življenjske vzorce, ki ustvarjajo okoliščine, o katerih govorimo, da jih ne maramo. To storimo tako, da gremo vase in se priključimo na notranjo moč, ki dobro ve, kaj je najbolje za nas. Če smo pripravljeni prepustiti svoja življenja večji moči znotraj nas, moči, ki nas ljubi in vzdržuje, lahko oblikujemo bogatejša in bolj ljubeča življenja.

Nekaj starega in nekaj novega.
Knjiga, ki ženskam pomaga uporabiti lastni potencial, vsebuje nekaj zamisli iz prejšnjih knjig avtorice in veliko novih. Ko pregledamo osnovne prvine in jih obogatimo, oblikujemo trdne temelje za prihodnost.

Ozaveščanje ženske moči je največ, kar lahko naredimo za planet. Kadar so ženske zatirane, izgubljajo vsi. Kadar zmagujejo, zmagujemo vsi.

Dodatno

Nikoli ni prepozno 4Lastnosti

Teža 0.22 kg
avtor

leto-izida

2009

format

12,5 x 18,5 cm

st-strani

146 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804059

proizvajalec