Notranja modrost – Meditacije za srce in dušo

Louise – ženska, ki z modrostjo in ljubeznijo barva platno svojega življenja V vsakem od nas je središče modrosti, veliko globlje in mogočnejše, kot se zavedamo. Meditacije v tej knjigi so namenjene temu, da nam pomagajo stopiti v stik s tem središčem in bolje razumeti življenje. Ko smo pripravljeni v

Notranja modrost - Meditacije za srce in dušo 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Notranja modrost - Meditacije za srce in dušo 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Notranja modrost - Meditacije za srce in dušo 3

Opis

Louise – ženska, ki z modrostjo in ljubeznijo barva platno svojega življenja

V vsakem od nas je središče modrosti, veliko globlje in mogočnejše, kot se zavedamo. Meditacije v tej knjigi so namenjene temu, da nam pomagajo stopiti v stik s tem središčem in bolje razumeti življenje. Ko smo pripravljeni v zavest sprejeti nove ideje in o stvareh razmišljati na nov način, se nam življenje spremeni na bolje. Moj edini resnični cilj je nenehno rasti v razumevanju – razumeti več o življenju in tem, kako deluje. Kaj moram vedeti, verjeti, reči in narediti, da bi moje življenje potekalo čim bolj gladko?

Vsak od nas se lahko poveže s svojim virom, tam pa se nahaja mir, ki ga vsi iščemo – notranje védenje, ki nam daje moč v tako imenovanih težkih časih. Ko lahko vidimo življenje s širšega vidika, vidimo tudi, kako nepomembne so mnoge manjše težave, ki jih imamo. Resnično razumemo stavek: »Ne razburjaj se za vsako malenkost. Je le malenkost.«

Vsakokrat, ko rečemo »Ne vem«, se zapremo pred neskončnim virom modrosti. V nas so vsi odgovori, odgovori na vsa vprašanja, ki si jih lahko zastavimo. Poznamo preteklost, sedanjost in prihodnost. Med nami so nadarjeni jasnovidci, in če nekaj zmore ena oseba, potem to zmoremo vsi. Vsi imamo potencial, da vemo več, vidimo več, razumemo več in gledamo na življenje s širšega zornega kota.

Po jutru se dan pozna. Način, na katerega začnemo svoj dan, zaznamuje vse izkušnje, ki sledijo, in to, kako se nanje odzovemo. Dober način za uporabo te knjige je, da jo odprete na naključni strani, takoj ko zjutraj vstanete. Vedite, da je izbrana meditacija popolno sporočilo za tisti dan. Dan rada tudi zaključim s spodbudnimi mislimi. To je dober način, da si zagotovim prijetne sanje in se zjutraj zbudim jasnih misli.

Zapomnite si, v prostrani brezmejnosti življenja je vse popolno, dovršeno in celostno … in takšni ste tudi vi.

Dodatno

Notranja modrost - Meditacije za srce in dušo 4Lastnosti

avtor

leto-izida

2011

format

12,5 x 18,5 cm

st-strani

103 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804431

proizvajalec