Novo 1
Zapri

Adijo, Alzheimer

28.40
Knjiga odpravlja iluzijo, da bi bilo možno le z enim ali nekaj farmacevtskimi sredstvi ali sredstvi zdravega načina življenja ozdraviti Alzheimerjevo bolezen.
-5%
Novo 2
Zapri

Boben nesmrtnosti

21.80 20.71
Boben nesmrtnosti, knjiga o Budovem razsvetljenju, učenju in življenju govori o večtisočletni predaji Budove postave zenovskih patriharhov. Boben nesmrtnosti je prva knjiga tetralogije, ki ima naslov Kratka zgodovina zena.
-5%
Novo 3
Zapri

Mali in veliki čudeži

23.90 22.70
O verjetnosti neverjetnega in o dehtenju nenavadnih izkušenj. Knjiga je priročnik za širjenje zavesti in spoznavanje najbolj uporabnih pristopov za večanje energije in zdravja, in to skozi igrive in res neverjetne, a resnične zgodbe. Dodanih je tudi nekaj poglavij z zelo nazornimi in uporabnimi informacijami iz sveta energij: o vibraciji naših čustvenih stanj, ter kako se spopasti z zdravstvenimi izzivi, npr. s težavami s ščitnico, in kako zelo pomembna je naša prehrana. Najbolj pa je pomemben namen, da spodbudimo boljše okoliščine zase in za vse.

Vilinski simboli

14.16
V knjigi boste prebrali kaj Vilinski simboli so in kako so povezani z Zakonom privlačnosti, kako jih uporabljati in kako meditirati z njimi, kateri simbol je v tem trenutku in dani situaciji najboljši za vas, kako pomagati sebi in ostalim, kako dati vašemu življenju nov pomen.
-5%
Novo 5
Zapri

Skodelica življenja

29.40 27.93
Kako se soočiti z anksiozno motnjo? Naj Skodelica življenja izpolni svoje poslanstvo, naj se vas dotakne in vas premakne. Odprite se njenemu iskrenemu namenu, prisluhnite ji s srcem. Naj vas povabi k spremembi in vam odpre nova obzorja.
Novo 6
Zapri

Izčrpani starši, izčrpani otroci

18.00
Veliki problemi sodobnih staršev so pomanjkanje energije, izčrpanost, pomanjkanje časa, napetost ter negativno razmišljanje. Primanjkljaj energije se običajno začne najprej odražati na človekovem počutju, odnosih ter zdravju.
Novo 7
Zapri

Angelit

2.50
Angelit je izredno zdravilen kristal nove dobe. Je kristal višjega zavedanja. Že samo ime pove, da omogoča lažjo povezavo z
Novo 8
Zapri

Vulkanski jaspis

2.50
Vulkanski jaspis lahko uporabimo ko se čutimo utrujeni in izgoreli. Prinaša mir in jasnost; pomaga pri jezi in razdražljivosti, saj
Novo 9
Zapri

Morganit

1.80
Morganit je kamen božanske lepote in ljubezni. Ugodno vpliva na srčno oz. 4. čakro. Velikost: cca 1,5 x 2 cm
-31%
Novo 10
Zapri

Zapestnica Harmonija – Oniks

10.00 6.90
Oniks topi žalost, strah in depresije, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti. V odnose in delovanje vnaša harmonijo.
-25%
Novo 11
Zapri

Zapestnica za zaščito – Lapis lazuli

10.00 7.50
Lapis lazuli je zelo močan kristal, ki nas ščiti pred škodljivo energijo. Pomaga pri alergijah, vročini, visokem pritisku, vročini, bolečih menstruacijah. Odganja
Novo 12
Zapri

Zapestnica Mesečev kamen

8.00
Uravnava hormonske cikluse z naravnimi ritmi in pomaga pri menstrualnih težavah. Uporaben je v ljubezenski magiji, krepi jasnovidnost in nam
Novo 13
Zapri

Obesek angel aventurin

17.08
Aventurin umirja gladino čustev, vodi vas k milini duha in ravnovesja. Psihično podpira sprostitev, regeneracijo in okrevanje. Duševno pomaga pri
Novo 14
Zapri

Obesek Prehnit – neobdelan

17.08
Prehnit je kamen brezpogojne ljubezni in odprte srčne čakre. Že stoletja je znan, kot kamen zdravilcev in učiteljev. Ščiti in pomirja
Novo 15
Zapri

Zapestnica Romantična ljubezen

20.74
Roza turmalin in roza opal Roza opal je kamen ljubezni. Spodbuja nežnost v odnosih in zdravi pretekle srčne težave. Lajša
Novo 16
Zapri

Zdravi

27.00
Odkrijte svoj neomejeni potencial in prebudite mogočnega zdravilca v sebi. Podajte se ne navdušujoče znanstveno in duhovno potovanje po knjigi, ki odpira oči z raziskovanjem izjemnih sposobnosti človeškega telesa, da se zdravi samo. Predgovor je napisal Joe Dispenza, avtor uspešnic Placebo ste vi in Postanite brezmejni.
Knjiga izide 31.1.2021
Novo 17
Zapri

Vrnitev gentlemana

22.00
Ustvarjanje negovalnih povezav z zaobjemanjem pristnega sebe. Ali je lahko moški spoštljiv, prijazen, skrben, poleg tega pa tudi močan?
Izid po 31.1.2021
-28%
Novo 18
Zapri

Ahat

2.50 1.80
Ahat vzpostavlja ravnovesje med logiko, razumom (leva) in ustvarjalnostjo ter intuicijo (desna). Pomaga pri problemih s kožo, zdravi oči ter
Novo 19
Zapri

Obesek srček Hematit

7.32
“Nošen na goli koži ima razstrupljajoč učinek, zato je nujno redno čiščenje hematitovega nakita. Kadar je pomanjkanje železa vzrok težavam,
Novo 20
Zapri

Uhani lava

7.32
Lava je nosilec najbolj čistih energij zemlje, ki vam lahko pomagajo, da se energijsko okrepite in pogumno stopite po poti
Novo 21
Zapri

Prekinitveni post

19.90
Vse več se govori o tako imenovanem dnevnem postu ali prekinitvenem postu, ki pa se že zelo približa načinu prehranjevanja, kot ga je naša zemeljska mati Narava namenila človeku. Človek v pradavnini ni jedel petkrat dnevno, ni imel ob sebi stalno polnega hladilnika. Če so kaj ulovili ali nabrali, so jedli, nato pa počakali na naslednji ulov, ki ni nujno, da se je zgodil prav vsak dan.
-10%
Novo 22
Zapri

99 slastnih Tajčinih receptov

27.90 25.11
V Knjigi '99 slastnih Tajčinih receptov,' boste našli zdrave, slastne in enostavne recepte. Glavne jedi imajo vegetarijansko alternativo za tiste, ki niste pripravljeni za popolnoma vegansko hrano.
-10%
Novo 23
Zapri

Nadomestki v veganski kuhinji

24.95 22.45
Naredi vegansko! Smešno preproste metode, s katerimi lahko katerokoli jed spremenite v njeno še boljšo vegansko različico. Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji bo od zdaj naprej skrivna sestavina vsakega recepta, ki se ga boste odločili prirediti po vegansko.
Novo 24
Zapri

Modrost duš

24.90
Knjiga Modrost duš je polna osupljivih zgodb o ozdravitvah in modrostih, ki jih doživljajo ljudje iz najrazličnejših družbenih okolij. Spoznajte astralna potovanja v duhovni svet, kjer svetujejo in dajejo ljubečo spodbudo vodnice in višja svetlobna bitja.
Novo 25
Zapri

Zakaj se rodimo in zakaj umremo

14.90
Kako smo se lahko sploh rodili in kot duše utelesili v sedanje telo? Zakaj živimo in dihamo? Kaj je bistvo rojstva človeka? Zakaj smo ravno na planetu Zemlja? Ali je rojstvo potemtakem stvar usode? Zakaj se človek rodi, če na koncu umre?
Novo 26
Zapri

Dao pratika 2021

6.99
Dao pratika vsebuje izluščene bisere –  ukrepe, s katerimi si lahko naredite bolj srečno in zadovoljno leto
-5%
Novo 27
Zapri

Koda izjemnega uma

27.90 26.50
Deset neobičajnih zakonov, s katerimi boste preobrazili svoje življenje in uspeli pod svojimi pogoji. Koda izjemnega uma je svetovna uspešnica, v kateri boste odkrili, kako se osvoboditi okov vsakdanjega življenja. Vse, kar vemo o svetu, namreč temelji na našem pogojevanju in navadah, zato večina ljudi svoje življenje živi na podlagi omejujočih pravil in zastarelih prepričanj.
-5%
Novo 28
Zapri

Deset Božjih zapovedi & Govor na gori Jezusa iz Nazareta

14.90 14.15
Deset Božjih zapovedi in Govor na gori Jezusa iz Nazareta nimajo nič skupnega z religijo! So izvlečki iz Večnega zakona ljubezni do Boga in bližnjega – in dani vsem ljudem, ne glede na kulturo ali narodnost.
-2%
Novo 29
Zapri

Moj močni um

16.90 16.50
Ali želite svojega otroka naučiti več o samozavesti, vzdržljivosti in pozitivnem mišljenju? S to knjigo bo vaš otrok spoznal koncept moči uma in tehnike, s pomočjo katerih bo razvil še večjo mentalno moč.  Zgodba o razvijanju notranje moči. Namen knjige je, da otroke in starše spozna s konceptom moči uma in odprtega pozitivnega pogovora o težavah. Kaja svoje težave rešuje s pozitivnim odnosom in bo otrokom, starim od pet do osem let, pomagala, da to počnejo tudi sami.
-8%
Novo 30
Zapri

Kaj pa, če so krivi hormoni?

24.90 22.90
Občasno se vsem zgodi, da nenadoma postanemo utrujeni ali potrti, da nas mučijo prebavne motnje, težave s kožo ali celo nespečnostjo. Te težave so včasih samo prehodnega značaja, tako da se stvari hitro zopet spravijo v red, včasih pa vztrajajo in nam močno grenijo življenje. Takrat začnemo na veliko raziskovati, kaj je narobe … Kaj pa, če so krivi hormoni? Dragoceni vodnik, s katerim boste zdravje vzeli v svoje roke.
-5%
Novo 31
Zapri

Znamenja od zgoraj – trda vezava

23.00 21.85
Kako razumeti znamenja, ki so vselej vsenaokrog nas? Angelska sporočila kot vodnik pri sprejemanju življenjskih odločitev. Še ena v nizu knjig odlične Doreen Virtue.
Novo 32
Zapri

Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje

29.50
PETER C. GOTZSCHE je danski specialist interne medicine, raziskovalec in eden od soustanoviteljev globalne raziskovalne organizacije The Cochrane Collaborati - on, ki je nastala zaradi zavedanja kritičnih znanstvenikov o globoki krizi raziskav in preizkušanja učinkovitosti in varnosti zdravil.
Novo 33
Zapri

Obesek rdeča korala

18.30
Rdeča korala zelo močno vpliva na korensko čakro (jo uravnava), iz nje izhaja naše zemeljsko življenje (finančna varnost in svoboda,
Novo 34
Zapri

Obesek školjka yin yang

21.96
Školjka prizemljuje in hkrati čisti naše telo. Povezuje nas z elementi. Primerna za detox telesa. Premer: 5 cm Material: školjka,
Novo 35
Zapri

Obesek školjka Abalon

21.96
Školjka prizemljuje in hkrati čisti naše telo. Povezuje nas z elementi. Primerna za detox telesa. Velikost: 6 x 4 cm
Novo 36
Zapri

Katero igro igraš?

35.00
Pri pisanju te knjige so dr. Erica Berna inspirirale psihološke igre, s katerimi si vedno znova zagrenimo predstavo o sebi
-5%
Novo 38
Zapri

Vrnitev k sebi

19.90 18.90
Vrnitev k sebi je knjižni prvenec Kataya, Katje Ajster – vsestranske umetnice, vrhunske vokalistke, glasovne interpretatorke, igralke, pisateljice in globoko razmišljujočega multidimenzionalnega bitja.
-5%
Novo 39
Zapri

Tečaj čudežev – preprosto

30.00 28.50
Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti. To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri.
-5%
Novo 40
Zapri

Notranji smehljaj

15.90 15.10
Okrepite energijo či in privabite radost v svoje življenje. Notranji smehljaj je meditacija, s katero se zahvaljujemo notranjim organom in jim pošiljamo radost. Namenjena je pomoči pri razreševanju fizičnih in duševnih napetosti, ki lahko vodijo do bolezni.
-5%
Novo 41
Zapri

Knjiga prepovedanega znanja

14.90 14.15
Gradivo za to knjigo so prvič zbrali in natisnili pred več kot sto leti v ZDA. Izvor vsebine pa je precej starejši. Nastajala je v času, ko so se s temi stvarmi ukvarjale religije, filozofije in okultne vede. Znanost se je za to, kar je zbrano v knjigi, začela zanimati šele v dvajsetem stoletju. Znanstvena raziskovanja so botrovala parapsihologiji, ki je sedaj priznana znanstvena disciplina, čeprav so mnogi kritično ali celo odklonilno nastrojeni do nje, imenujejo pa jo tudi psionika, psihotronika, metapsihologija …
-5%
Novo 42
Zapri

Umetnost lucidnega sanjanja

24.90 23.65
Lucidne ali zavestne sanje nastopijo, ko med sanjanjem vemo, da sanjamo. Takrat prebudimo zavedanje v sanjah, ne da bi se dejansko prebudili. Če igraje in ustvarjalno komuniciramo s tehnikami lucidnega sanjanja, dvignemo svojo splošno lucidno zavest in povečamo možnosti za lucidnost. V knjigi so vaje, ki nam pomagajo razviti sposobnost, da postanemo lucidni.
Novo 43
Zapri

Prehranske rešitve za 88 zdravstvenih težav

29.90
Hrana močno vpliva na naše zdravje. Z njo lahko preprečimo bolezen, prav tako pa lahko z ustrezno prehrano mnoge bolezni odpravimo. Optimalna prehrana je neizpodbitno temelj dobrega zdravja. Kljub temu je vse do danes farmacevtska industrija ohranila močan vpliv in mnogi konvencionalni zdravniki še vedno ostajajo gluhi za prehranske terapije. Konvencionalni zdravniki, ki ne upoštevajo vpliva prehrane in hranil na zdravje oziroma bolezni, dobesedno tiščijo svoje glave v pesek.
Novo 44
Zapri

Vodni kefir

9.90
Vodni Kefir - Ta priročnik vam ponuja znanje, kako si sami naredite izvrsten vodni kefir. To je pijača, ki jo ustvarjajo zrnca vodnega kefirja, ko jim ponudimo malo sladkorja. Steče fermentacija, ki ustvarja že iz davnine znano zdravo pijačo. Danes vemo o koristih mikrobov v našem telesu že zelo veliko. In tudi, kako nam koristi že tisočletja znana pijača vodni kefir.
Novo 45
Zapri

Sonce zdravi

24.90
Sonce zdravi -Namen te knjige je pokazati, kako se je sončna svetloba uporabljala za preprečevanje in zdravljenje bolezni v preteklosti ter kako nas lahko zdravi in nam pomaga zdaj in v prihodnosti. Knjiga raziskuje predvsem koristi izpostavljanja telesa soncu, ne nevarnosti, ki jih lahko to povzroči. Vso zgodovino se je sončno svetlobo uporabljalo za preprečevanje in zdravljenje širokega razpona bolezni, in nekaj zdravnikov njegove terapevtske oziroma zdravilne lastnosti še vedno s pridom izkorišča.
Novo 46
Zapri

Življenjski slog, ki razveljavi bolezni

24.90
Preprosta, a učinkovita sprememba življenjskega sloga ustavi napredovanje najpogostejših kroničnih bolezni ali jih pomaga preprečevati. Preprost, a radikalen program zdravljenja z življenjskim slogom, kakršen je opisan v tej knjigi, deluje. Pogosto obrne potek mnogih najpogostejših kroničnih bolezni. Program lahko izvajamo v kombinaciji z zdravili in operativnimi posegi, včasih pa celo namesto njih. Izboljšanja so pogosto opazna in izmerljiva že v nekaj tednih ali še prej.
-5%
Novo 47
Zapri

Mali princ

9.90 9.41
Tokrat je pred nami Mali princ v obliki darilne knjige, ki je primerne velikosti tako za na knjižne police kot
-5%
Novo 48
Zapri

Duhovna moč empatije

16.90 16.00
Spremenite način vašega življenja z močjo empatije Razvijte kvalitetnejše povezave s svojimi bližnjimi, v življenju prepoznajte dobre vibracije in se
-5%
Novo 49
Zapri

Komplet – Joe Dispenza: 3 knjige

85.80 81.51
Dr. Joe Dispenza s svojim delom razkriva starodavna znanja in spretno povezuje znanost in duhovnost. Na svojih mogočnih delavnicah in
-5%
Novo 50
Zapri

Komplet Joe Dispenza: 2 knjigi in 4 CDji

89.80 85.31
CD PLACEBO STE VI TRENUTNO NI NA ZALOGI! OBE KNJIGI IN CD ODVADITE SE BITI OT KAR STE JE ŠE NA VOLJO: TUKAJ
-5%
Novo 51
Zapri

Komplet – Odvadite se biti to, kar ste + Meditacijski CD

44.90 42.66
Meditacijski zgoščenki + knjiga Odvadite se biti to, kar ste Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se
Novo 52
Zapri

Brezmejni um

29.90
Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti Zaradi napačnih predstav, ki jih imamo o jasnovidnih sposobnostih in nadčutnih zaznavah, jih
Novo 53
Zapri

Čutim, torej sem

24.95
Poštena knjiga o čustvih, odnosih in osebni rasti. Prenovljena druga izdaja. Nova izdaja uspešnice Čutim, torej sem! je povsem prenovljena:
Novo 54
Zapri

Aktivno sanjanje

31.90
Onkraj omejitev svojega jaza do divje svobode
-5%
Novo 55
Zapri

Magija – Most med znanostjo in religijo

32.00 30.40
S pomočjo knjige boste pridobili znanje s področja magije, urokov in prekletstev, ki je nekako zastrto z mistiko, strahom in vraževerjem, ki so tudi na našem prostoru ostali od preteklih rodov.
Novo 56
Zapri

Vile za lahko noč

22.00
Navdihujoče, vesele zgodbe, ki jih prebirate otroku, da bi ga prevzele, potolažile in poučile. Dobrodošli v čarobnem svetu vil –
Novo 57
Zapri

Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite?

22.00
Ogromno ljudi verjame, da je njihova sreča odvisna od partnerstva. V resnici vam ni treba biti v partnerstvu z drugo
Novo 58
Zapri

Moja nova samopodoba

19.00
V knjigi se naučite, kako s pomočjo EFT tehnike izbrišite neustrezna podzavestna prepričanja in ustvarite močno, zdravo samopodobo, ki vas bo podpirala na vseh področjih vašega življenja.
-5%
Novo 59
Zapri

Odsevi lune na vodi

25.70 24.42
Zdravljenje ženskega telesa in uma s tradicionalno kitajsko modrostjo Zdravnica Xiaolan Zhao v knjigi Odsevi lune na vodi deli darove
Novo 60
Zapri

Ujemi ritem življenja

19.90
Knjiga o osebnem menedžmentu - kako voditi sebe
-5%
Novo 61
Zapri

Klub srečnih in uspešnih

17.90 17.00
Izredna knjiga – namenjena vsem, ki želijo svoje življenje preživeti srečno, uspešno, svobodno, zadovoljno, brez kančka obžalovanja česarkoli na stara

Obesek apatit

20.74
Apatit odlično uravnava kundalini energijo in harmonizira vse čakre, ter jih odpira.
Novo 63
Zapri

Stolpič – obelisk tigrovo oko

19.00
Tigrovo oko je kamen pozitivne vibracije fizičnega telesa. Ugodno deluje na 3. čakro (solarni pleksus). Tigrovo oko nam daje moč, da prebrodimo čustvene pretrese v življenju. Spodbuja, dovajanja energije in krepitev vitalne moči, kar se manifestira, v čustveno ravnovesje v telesu. Je kristal samozavesti in vitalnosti.
Novo 64
Zapri

Obesek tigrovo oko angel

17.08
Tigrovo oko je kamen pozitivne vibracije fizičnega telesa. Ugodno deluje na 3. čakro (solarni pleksus). Tigrovo oko nam daje moč, da prebrodimo čustvene pretrese v življenju. Spodbuja, dovajanja energije in krepitev vitalne moči, kar se manifestira, v čustveno ravnovesje v telesu. Je kristal samozavesti in vitalnosti.
Novo 65
Zapri

Zdravilna pisma

17.90
Energijski zapisi, ki se dotaknejo vaših globin Knjiga Zdravilna pisma bralca z intimno zgodbo in iskanji, ki jih vsakdo prepozna
Novo 66
Zapri

Čarobne živali za lahko noč

22.00
Navdiha in usmeritev polne zgodbe, ki jh prebirate otroku v tolažbo in poduk Dvajset pripovedi v tej knjigi je napisanih
Novo 67
Zapri

Angel in morilec

25.70
Drobcena možganska celica, ki je spremenila tok medicine Knjiga Angel in morilec nas seznani z najmanjšimi celicami v možganih –
-5%
Novo 68
Zapri

Komplet angelske podpore

45.70 43.42
V kompletu boste prejeli dve čudoviti knjigi Lorne Byrne, svetovno priznane duhovne učiteljice in strokovnjakinje za angele. V njih razkriva
Novo 69
Zapri

Radost življenja

22.00
Ključ do skrivnosti in znanosti sreče Meditacija, ta izmuzljiva, a tako dostopna praksa umirjanja uma in duha, samospoznavanja in sprostitve.
-7%
Novo 70
Zapri

Labradorit za prostor veliki

30.00 28.00
Krepi intuicijo in nas dela obrnjene navznoter. Na površje spravi pozabljene spomine, pripomore pa tudi k dvigu kreativnosti. Ker vsebuje
-10%
Novo 70
Zapri

Labradorit za prostor mali

20.00 18.00
Krepi intuicijo in nas dela obrnjene navznoter. Na površje spravi pozabljene spomine, pripomore pa tudi k dvigu kreativnosti. Ker vsebuje
-20%
Novo 72
Zapri

Valjček za obraz s kristalom Žad

25.00 20.00
Valjček za masažo obraza iz naravnega kristala žad (kremenov kamen) za masažo proti obraznim gubam, za boljšo prekrvavitev obraza, preprečuje
-5%
Novo 73
Zapri

Super privlačevalec

28.00 26.60
Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam.
-5%
Jay Shetty
Zapri

Mislite kot menih Jay Shetty

27.90 26.50
Mislite kot menih - Jay Shetty, nekdanji menih in eden največjih vplivnežev na družbenih omrežjih na svetu, v tej svetovni uspešnici z nami deli brezčasne modrosti, ki jih je spoznal kot menih.
Novo 74
Zapri

Karneol 3×2 cm

5.50
To je kamen krvi, zato uravnava krvni pritisk, blaži posledice krčnih žil, vpliva na jetra in izločanje žolča, na črevesje, presnovo hranilnih snovi, preprečuje infekcije, vročino, depresijo, krepi življensko moč in ustvarjalnost.
Novo 75
Zapri

Potok

25.00
Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica gora … Anna je tudi jasnovidna. Po mnogih
Novo 76
Zapri

Obesek angelsko krilo roževec

17.08
ROŽEVEC je kamen univerzalne ljubezni. Vrača zaupanje in harmonijo v odnosih ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Roževec očisti in odpre srce na
Novo 77
Zapri

Rokovnik 2021 V ritmu narave

9.10
Spremembe v obnašanju naj odsevajo spremembe, ki se pojavljajo na ravni vesolja, saj je tisto, kar je koristno za makrokozmos
-5%
Novo 78
Zapri

Nasveti in izkušnje iz prve roke – 3.del

23.90 22.70
Pred vami je tretja knjiga iz serije ‘Nasveti in izkušnje iz prve roke’ avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala

Obesek tigrovo oko – neobdelan

17.08
Tigrovo oko je kamen pozitivne vibracije fizičnega telesa. Ugodno deluje na 3. čakro (solarni pleksus). Tigrovo oko nam daje moč, da prebrodimo čustvene pretrese v življenju. Spodbuja, dovajanja energije in krepitev vitalne moči, kar se manifestira, v čustveno ravnovesje v telesu. Je kristal samozavesti in vitalnosti.
Novo 80
Zapri

Angelsko krilo amazonit

17.08

Amazonit je kristal lahkotne energije, ki  prinaša harmonijo in ustvarjalnost. Pomaga pri koncentraciji, veča pogum in življenjsko moč. Uravnava ravnovesje v telesu in delovanje in avtonomnega živčnega sistema.

Novo 81
Zapri

Obesek Rdeči jaspis

6.10
Rdeči japis lajša porodne in nosečniške težave, venerične bolezni, epilepsijo, menstrualne težave, krepi imunski sistem, voh, sluh in ledvica. Blažilno vpliva na bolezni spolnih organov, podzavest, krepi voljo, vitalnost, moč, jasnovidnost, spodbuja duhovni razvoj, odpravlja strah, nočne more in halucinacije. Dimenzija: cca 2,0 x 2,0 cm Zraven obeska je tudi
-19%
Novo 82
Zapri

Herkimer diamant Ametist

16.00 13.00
Herkimer diamant je dober za zdravljenje in uravnovešanje vseh čaker.
Novo 83
Zapri

Oniks

3.50
Oniks krepi srce in krvni obtok, uravnava delovanje vranice, ugodno deluje na ledvica, kožo, živčni sistem, pomaga pri zdravljenju vida
-52%
Novo 84
Zapri

Obesek Kreativnost – Zoisit z rubinom

10.37 5.00
Zoisit z rubinom - Pomaga pri neplodnosti in vseh neskladjih na tem področju. Pozitivno vpliva na delovanje spolnih organov. Prinaša razumevanje in toplino. Stimulira kreativnost, transformira negativne miselne in čustvene vzorce ter pripomore k fizični dinamiki.
-49%
Novo 85
Zapri

Obesek obilje – Malahit

9.76 5.00
Malahit Čisti telo in dušo. Odličen je za samozdravljenje. Prinaša razumevanje in ljubezen. Odličen je proti alergijam. Prinaša denar. Dober je za kosti in sklepe, krepi kri, uravnava menstruacijo, uravnava delovanje žlez.
-54%
Novo 86
Zapri

Obesek Harmonija – Oniks

10.98 5.00
Oniks topi žalost, strah in depresije, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti. V odnose in delovanje vnaša harmonijo. Jača samozavest, a hkrati uči ponižnosti in skromnosti.

Ogrlica 7. čakra – Ametist

10.98 7.00
Ametist je kristal spiritualnosti. Ametist je duševni prebujevalec, ki pomirja razum, podpira notranji mir in razumevanje globlje modrosti. Usmerjeno deluje na kronsko in čelno čakro, stimulira inspiracijo in intuicijo. Podpira zbliževanje naše duše z duhom ali Bogom. Vodi k notranjemu vpogledu in k inspiraciji nenehnih duhovnih sprememb ter izražanju vrednot

Celestin

2.50
Pomaga pri duhovnem razvoju. Pomaga pri stresu in izboljšuje komunikacijo. Krepi notranji mir, daje energijo in optimizem. Zdravi avro in odpira grleno čakro (5. čakra).
Novo 89
Zapri

Smaragd

8.00
Smaragd dobro deluje na vid in na celotno področje srčne čakre. Niža krvni pritisk in umirja živčni sistem. V odnose vnaša harmonijo, pomaga pri premagovanju nespečnosti in depresij, spodbuja k izražanju. Razvija višje energetske nivoje in nevtralizira sevanje.

Azurit

10.00
Nekdaj so ga uporabljali v magijskih obredih, s katerimi so želeli povečati psihične moči.
Novo 91
Zapri

Kalcit Rumeni nebrušen

5.00
Uravnava krvni pritisk in delovanje živčnega sistema, vpliva na revmo, levkemijo, bolezni srca in pljuč, izboljšuje plodnost in preprečuje strah. Znamenja: Bik, Tehtnica, Strelec Slika je simbolična. Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik. Dimenzija: cca 4 x 2 cm Cena: na kos Čiščenje kristala Kristal moramo najprej očistiti. Preprosto ga

Fluorit zeleni

2.50
Je eden kamnov Vodnarjeve dobe in je simbol svobodnega duha. Daje nam moč, da se zavemo družbenih manipulacij in se dvignemo nadnje.
-28%
Novo 93
Zapri

Kambaba jaspis

2.50 1.80
Ugodno vpliva na korensko čakro (1. čakra), krepi notranji mir, občutek varnosti. Pomaga pri okrevanju po bolezni, telesu olajša absorpcijo vitaminov in mineralov.
-35%
Novo 95
Zapri

Komplet knjig na kavču v Svetovalnici

110.00 71.50
Melita se pri svojem delu osredotoča na "tukaj in zdaj" in na prihodnost namesto na preteklost. Njena vloga svetovalke ni dajati enostranske rešitve problema, temveč pomagati vam poiskati metode, tehnike in vsebine, ki vas pripeljejo do tega, da se zavedate pomembnosti vložka lastne volje, želje, časa in energije v to,
Pogovori z Bogom 1
Zapri

Pogovori z Bogom 1

28.00
Druga izdaja svetovne in slovenske uspešnice v novem prevodu s posodobljenim besediščem!     »Ste tik pred tem, da doživite nenavadno izkušnjo. Tik pred tem ste, da začnete pogovor z Bogom.« Te knjige ni napisal Neale D. Walsch. Knjiga se mu je dobesedno zgodila. In ko jo boste brali vi, se
Iskreno o družinskih odnosih
Zapri

Iskreno o družinskih odnosih

22.00
Zdrav partnerski odnos je jedro zdrave družine, otroci pa so po definiciji tisti, ki iz para naredijo družino. Izzivov, s katerimi se starši ob tem soočamo, je ogromno. V tej knjigi boste našli obilo zgodb slovenskih družin, v katerih se prepletajo različne čustveno težke situacije, za katere Melita Kuhar znotraj
Klic reke
Zapri

Klic reke

23.00
Vedel sem, kdo je. La Madre Ajahuaska. Nisem mogel biti prepričan, a bil sem prepričan. Slišal sem zanjo – za duh narave, rastlinski duh, živi podaljšek zemlje in božanske svetlobe. Pripeljala me je na magično pokrajino, ki sem jo občutil kot povsem resnično, kakor da bi bila neločljiva od moje
Ples zemljine preobrazbe
Zapri

Ples zemljine preobrazbe

24.00
Kje začeti in kaj storiti za lažji prehod skozi trenutno turbulentno obdobje – v prvi vrsti znotraj sebe, pa tudi navzven? Knjiga Ples Zemljine preobrazbe ponuja različne možnosti, rituale in vaje za uglasitev svoje navzočnosti z novo Zemljo. Naravnih katastrof ter ponavljajočih se političnih in ekonomskih kriz, do katerih prihaja
Solo v dvoje
Zapri

Solo v dvoje

24.95
Poti in stranpoti v partnerskih odnosih. Knjiga Solo v dvoje je namenjena tako parom s težavami, kot tudi zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ter tistim, ki trpijo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Praktično vsem, ki si želijo kvalitetno partnerstvo. Za to pa je najprej potrebno opraviti z miti in zmotami