Obesek numit

Obesek numit krepi notranji mir in moč, dviga samozavest, obudi ljubezen do sebe, odganja strahove. Ščiti nas pred manipulacijami, negativnimi energijami. Pomaga rešiti blokade. Uravnovesi in aktivira čakre.

Obesek numit 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 16.00€.Current price is: 11.90€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Obesek numit 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Obesek numit 6

Opis

Obesek numit krepi notranji mir in moč, dviga samozavest, obudi ljubezen do sebe, odganja strahove.
Ščiti nas pred manipulacijami, negativnimi energijami.
Pomaga rešiti blokade.

Uravnovesi in aktivira čakre.
Uporablja se lahko pri meditacijah.

Numit, ki ga imenujemo tudi čarovniški kristal, je redek in starodaven kristal. Pravzaprav je to najstarejši mineral, ki so ga kdaj odkrili ljudje, njegova ocenjena starost pa je približno 3 milijarde let. Ta zelo iskan kamen je odkrit predvsem na Grenlandiji.

Kristal numit nas spodbuja, da se povežemo z univerzalno modrostjo, ki nas bo osvobodila starih sodb in zadržkov, ki zavirajo našo rast.

Kristal nas močno prizemljuje, prinaša srečo in harmonijo v domu. Ta močna energija nam bo dobro služila, če jo usmerjamo počasi in vztrajno.

Je močen zaščitni talisman, ki nas lahko zaščiti pred negativno energijo, črno magijo, zlimi božanstvi in prekletstvom oz. uroki.

Avro bo napolnil z očiščevalno energijo, ki bo pomagala očistiti vse negativne vibracije, ki bi lahko bile vezane na eterično telo. Ko smo izpostavljeni neprijetnemu okolju ali obkroženi z negativnimi osebami, je dobro, da s seboj nosimo numit. Kristal bo ohranjal našo energijo zaščiteno in nespremenjeno, ko se bomo ukvarjali z vsakodnevnim življenjem.

Numit je most med fizičnim in duhovnim nivojem in tako zagotavlja kanal za višje znanje in transformativno energijo za rast in napredek. Odpira tretje oko in aktivira naše edinstvene psihične sposobnosti. Notranja vizija preteklih življenj, pa tudi sporočila naših angelov varuhov in duhovnih vodnikov, ki prihajajo do nas med sanjami ali intenzivnimi meditacijami, so dokaj pogosta pri začetnem delu z numitom. Poskusite postaviti ta kamen na tretje oko in pustite, da se energija kristala neposredno absorbira v vašo češariko. Pulsirajoče vibracije bodo kmalu začele prežemati vaše celotno telo in dvignile celotno zavest.

Najbolje je imeti numit pri sebi skozi cel dan. Če ga nosimo kot obesek, je v neposredni bližini telesa, kar pomaga pri absorpciji zdravilnih frekvenc. Poleg tega je obesek blizu tretjega očesa in kronske čakre, kar poveča zmožnosti kristala, da stimulira naše intelektualne sposobnosti, tako da poveča jasnost uma in kognitivne funkcije.

Velikost kristala: 2,5 x 3 cm
Obesek je brez vrvice.

Dodatno

Obesek numit 7Lastnosti

Vrsta Kamna