Obljuba energijske psihologije

Avtorjema Energijske medicine se je pridružil eden vodilnih strokovnjakov na področju energijske psihologije, da bi ustvarili inovativno knjigo, ki pojasnjuje vplivanje na energijo lastnega telesa, in sicer ne samo za izboljšanje zdravja, temveč tudi za spremembo vedenjskih in miselnih vzorcev. Obljuba energijske psihologije ponuja preprosta dostopna navodila, ki vam bodo

Obljuba energijske psihologije 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 32.90€.Current price is: 24.67€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Obljuba energijske psihologije 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Obljuba energijske psihologije 4

Opis

Avtorjema Energijske medicine se je pridružil eden vodilnih strokovnjakov na področju energijske psihologije, da bi ustvarili inovativno knjigo, ki pojasnjuje vplivanje na energijo lastnega telesa, in sicer ne samo za izboljšanje zdravja, temveč tudi za spremembo vedenjskih in miselnih vzorcev.

Obljuba energijske psihologije ponuja preprosta dostopna navodila, ki vam bodo pomagala:

• premagati strah, občutek krivde, sramu, ljubosumje ali jezo
• spremeniti neželene navade in vedenje
• izboljšati sposobnost za ljubezen, uspeh in uživanje življenja

Ta edinstveni pristop, predstavljen v knjigi, vam prikazuje, kako lahko z energijo svojega telesa spremenite svojo nevrologijo in možganske vzorce, ki zadržujejo nezaželene navade, neprilagojene čustvene odzive in samoomejujoč način razmišljanja. S to strategijo trdovratne fobije pogosto izpuhtijo že po nekaj minutah; posledice zgodnjih travm, ki trajajo vse življenje, lahko popustijo ali povsem izginejo; neobvladljiva jeza lahko hitro postane krotkejša; celo fizične težave lahko doživijo pozitiven preobrat, kjer je drugim načinom zdravljenja spodletelo.

Področje energijske psihologije veliko prispeva k naši sposobnosti, da upravljamo svoja čustva in zmogljivosti, ta knjiga pa je najverodostojnejši in uporabniku prijazen način, da se sam nauči tega izrednega novega dosežka. Obljuba energijske psihologije v vaše roke neposredno polaga moč vplivanja na spremembe in nadzor nad vašimi strahovi, bolečino in uničujočim vedenjem.

Dodatno

Obljuba energijske psihologije 5Lastnosti

Teža

0.65 kg

avtor

Donna Eden

leto-izida

2013

format

17 , 0 x 24 , 0 cm

st-strani

280 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612291211

proizvajalec

Založba Gnostica