Odpravite težave z želodčno kislino

V knjigi nam dr. Jonathan Aviv, vodilni specialist za diagnosticiranje in zdravljenje refluksa kisline, pomaga prepoznati te pogosto napačno razumljene simptome in hkrati ponuja preizkušene rešitve za hitro in preprosto odpravljanje posledic škodljivega delovanja kisline po vsem telesu.

Odpravite težave z želodčno kislino 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.00

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Odpravite težave z želodčno kislino 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Odpravite težave z želodčno kislino 6

Opis

Ali ste imeli v zadnjem mesecu katero od naslednjih težav?

  • Pekoča zgaga, tiščanje v prsih, težave s prebavo
  • Hripavost ali težave z glasom
  • Odkašljevanje oziroma čiščenje grla
  • Odvečna sluz v grlu in postnazalno kapljanje
  • Težje požiranje hrane, tekočine ali tablet
  • Kašljanje po hrani ali ob ležanju
  • Težko dihanje in občasno dušenje
  • Težko, nadležno kašljanje
  • Zatikanje hrane v grlu

Če je tako, je zelo verjetno, da imate refluks želodčne kisline, ne da bi prepoznali včasih pritajene simptome, ki lahko vodijo k resnim, dolgoročnim zdravstvenim težavam, vključno z rakom na požiralniku.


V knjigi nam dr. Jonathan Aviv, vodilni specialist za diagnosticiranje in zdravljenje refluksa kisline, pomaga prepoznati te pogosto napačno razumljene simptome in hkrati ponuja preizkušene rešitve za hitro in preprosto odpravljanje posledic škodljivega delovanja kisline po vsem telesu.


Njegov 28-dnevni program je del dvostopenjskega načrta prehranjevanja, ki temelji na zdravem ravnotežju makrohranil (beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob) in mikrohranil (vitaminov, mineralov in antioksidantov) ter deluje tako, da takoj nevtralizira kislino in ublaži vnetje.


»Knjiga pojasnjuje različne simptome, ki se pojavljajo ob razvoju refluksa želodčne kisline, in opisuje program zdravljenja ter preprečevanja, s katerim se lahko številni bolniki izognejo jemanju zdravil, ki se običajno uporabljajo za zdravljenje te bolezni.«
Jane Brody, New York Times

»Opisana dieta za nadzor kisline nas nauči, kako hrano uporabljati kot zdravilo; ne le za zdravljenje in preprečevanje refluksa kisline, temveč tudi za preprečevanje in zdravljenje vnetij po vsem telesu.«
Steve Kroft, CBS

»Navdihujoča knjiga. Program za nadzor kisline je preprost, zdravilen načrt prehranjevanja s preprosto pripravo hrane, nujne ne le za zdravljenje refluksa kisline, temveč tudi za vzdrževanje zdravja na splošno.«
John Turturro, igralec in režiser


Dr. Jonathan Aviv je klinični direktor in ustanovitelj Centra za glas in požiranje na kliniki ENT and Allergy Associates v New Yorku, klinični vodja otolaringologije na medicinski fakulteti Icahn School of Medicine v New Yorku ter lečeči zdravnik v bolnišnici Mount Sinai.

Izumil in razvil je endoskopsko oceno požiranja s senzoričnim testiranjem, znano kot FEEST. Prav tako je začetnik razvoja endoskopije zgornjih prebavil brez uspavanja pacienta, znane kot transnazalna ezofagoskopija (TNE).

Je avtor več kot 60 znanstvenih člankov, objavljenih v znanstvenih revijah, ter pisec dveh medicinskih priročnikov. Pisal je bloge za spletne strani Dr. Oz Show, Forbes.com, DysphagiaCafe.com, MindBodyGreen.com in Livestrong.com ter članke za New York Times in Wall Street Journal.

Dodatno

Odpravite težave z želodčno kislino 7Lastnosti

avtor

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617129762

st-strani

290 strani

leto-izida

2022

proizvajalec

vezava

Mehka vezava