Odraščanje ob narcisu – 7 korakov, s katerimi zacelimo rane iz otroštva

Izjemen praktični priročnik za vse, ki ste odraščali ob narcisističnih starših, ki vam lahko pomaga, da se osvobodite iz njihovega primeža. Želi imeti vaš starš ves čas popoln nadzor nad vami? Imate občutek, da ste odgovorni za njegova čustva? Ne upošteva vaših meja in izbruhne, kadarkoli ni po njegovem? So vedno krivi drugi? Ste tarča čustvenega izsiljevanja ali je morda celo ljubosumen na vas?

Odraščanje ob narcisu - 7 korakov, s katerimi zacelimo rane iz otroštva 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

23.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Odraščanje ob narcisu - 7 korakov, s katerimi zacelimo rane iz otroštva 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Odraščanje ob narcisu - 7 korakov, s katerimi zacelimo rane iz otroštva 6

Opis

Izjemen praktični priročnik za vse, ki ste odraščali ob narcisističnih starših, ki vam lahko pomaga, da se osvobodite iz njihovega primeža.

– Želi imeti vaš starš ves čas popoln nadzor nad vami?
– Imate občutek, da ste odgovorni za njegova čustva?
– Ne upošteva vaših meja in izbruhne, kadarkoli ni po njegovem?
– So vedno krivi drugi?
– Ste tarča čustvenega izsiljevanja ali je morda celo ljubosumen na vas?

Potem je čas, da razmislite, ali ni morda tudi vaš starš narcis. Ko to dojamete, ste korak bližje zavedanju, da ni bilo z vami nič narobe, da ste bili čustveno zmanipulirani. To, da niste smeli izraziti mnenja, ker so sledile hude posledice, pa je ena najbolj zahrbtnih vrst zlorabe.

Ko sami odločamo o svojem življenju in sprejemamo izbire, o katerih čutimo, da so za nas prave, začutimo mir. To je čudovit občutek. Še lepši pa je občutek sprejemanja, ki izvira iz spoznanja, da smemo vzeti življenje v svoje roke in da je tudi to, da gre kdaj kaj narobe, povsem v redu. Nič več ne čutimo nuje, da je treba vse opraviti popolno.

Odraščanje ob narcisu odraslim otrokom narcističnih staršev predstavi sedem korakov, s katerimi lahko zacelijo rane iz otroštva.

Dr. Claire Jack je mednarodno priznana osebnostna svetovalka, hipnoterapevtka, antropologinja in redna kolumnistka v reviji Psychology Today. Je tudi avtorica knjige Ženske z avtizmom.

Živi na zahodni obali Škotske in kadar ne poseda v svoji najljubši kavarni in piše, se sprehaja ob morju, preživlja čas s partnerjem in otroki, ter se crklja s svojimi štirimi mačkami.

Dodatno

Odraščanje ob narcisu - 7 korakov, s katerimi zacelimo rane iz otroštva 7Lastnosti

avtor

format

16,3 x 23,0 cm

isbn

9789617205039

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

181 strani

vezava

Mehka vezava