Odvadite se biti to, kar ste – Komplet meditacijskih zgoščenk

Ko svojo pozornost namenite različnim delom telesa v prostoru in prostoru okrog svojega telesa – po navodilih dr. Joeja –, spremenite svoje možgane, saj vstopite v operacijski sistem svojega podzavestnega uma, kjer obstajajo neželene navade in programi. Cilj je, da se naučite ostati v tem trenutku, meditacija pa postane vaša veščina. S te, nove točke lahko

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk 6

Opis

Ko svojo pozornost namenite različnim delom telesa v prostoru in prostoru okrog svojega telesa – po navodilih dr. Joeja –, spremenite svoje možgane, saj vstopite v operacijski sistem svojega podzavestnega uma, kjer obstajajo neželene navade in programi. Cilj je, da se naučite ostati v tem trenutku, meditacija pa postane vaša veščina. S te, nove točke lahko začnete v svoje življenje uvajati želene spremembe!

Obe meditaciji sta dolgi cca 70 minut.


Dr. Joe Dispenza je študiral biokemijo na univerzi Rutgers. Je tudi magister nevroznanosti, doktorat iz kiropraktike pa je opravil v ustanovi Life University. Izobražuje se tudi podiplomsko, in sicer na področjih nevrologije, nevroznanosti, delovanja in kemije možganov ter staranja in dolgoživosti. Dr. Joe je eden od znanstvenikov, raziskovalcev in učiteljev, ki so nastopili v na- grajenem filmu What the BLEEP Do We Know!?. Predaval je v 26 državah in pomagal več tisoč ljudem po vsem svetu doseči njihove cilje. Več informacij o njem in njegovih delavnicah na spletni strani www.drjoedispenza.com.

Dodatno

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk 7Lastnosti

avtor
leto-izida 2020
isbn 9789617090338